DIY: Bril met washitape

Reacties 3

Omdat ik blogger ben heb ik washi tape, daar doen wij bloggers namelijk allemaal leuke dingen mee. We leuken er pakketjes mee op, versieren er meubels en waxinelichtjes mee en natuurlijk wil ik ook met jullie delen wat ik er mee doe. Vandaag: Washitape op je bril!

Ik lag nog heerlijk te snoozen toe ik het hoorde. Meneer LeesVoer kon maar met moeite zijn kalmte bewaren toen ik hem hoorde verzuchten:”OH NEE PEUTER! Nu is het stuk, waarom doe je dat nou??!” Ik draaide me nog even heerlijk om in de wetenschap dat het niet mijn probleem was. Helaas was het wel mijn probleem. Het ging namelijk om mijn bril.

washitape leesvoerMijn mad blogger skills en enorme voorraad washitape wist ik gelukkig het pootje er enigzins acceptabel aan te bevestigen. Een lok haar er overheen en ik kon in ieder geval toonbaar naar de opticien. Helaas heb ik deze bril al twee jaar en kon er geen nieuw pootje besteld worden.

Het is niet de eerste keer dat ik een bril ter ziele moet dragen. Ik ben ooit eens met een gloednieuwe bril op mijn hoofd in slaap gevallen die toen ik wakker werd op brug in tweeën was gebroken. Ook heb ik wel eens een glas gebroken en is er een keer een bril in een bioscoopstoel geklemd. Maar deze bril vind ik zo mooi… leesvoer bril met washitape washitape brilAls Als hippe b

Gelukkig heb ik al geruime tijd een duplicaat van mijn montuur in mijn bezit. Omdat ik een bril draag in het dagelijks leven wil ik dat op foto’s en video ook doen. Glazen reflecteren toch altijd dus draag ik het montuur zonder glazen in foto’s en video’s. De opticien kon de glazen overzetten dus ik zit niet zonder bril, wel zit ik nu zonder blogbril.

Misschien wordt het tijd voor een nieuwe…

Draag jij een bril? Is die wel eens gesloopt?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.