Disclaimer

Mijn lezers zijn mij enorm dierbaar, ik vind het dan ook belangrijk om open te zijn. Op LeesVoer zal je nooit verborgen reclame vinden.

Affiliate links

Soms dan schrijf ik ergens over en dan wil ik jullie graag laten zien waar je het kunt kopen. Ik kan er dan voor kiezen om te linken naar een van de bedrijven waar ik affiliate partner van ben. Mocht je via mijn link iets bestellen dan krijg ik een klein percentage daarvan, het kost jou niets extra’s. Op deze manier kan ik wat kleine inkomsten halen uit de links die ik anders toch wel zou plaatsen. Als een post affiliate links bevat staat dat er altijd onder.

Review
Op Leesvoer verschijnen regelmatig reviews.In deze artikelen bespreek ik een product en geef er mijn mening over. Ik schaf zelf dingen aan maar krijg ook producten opgestuurd van merken en webshops. Als ik een product krijg is dit voor het bedrijf geen garantie dat ik er ook over schrijf. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn naar mijn lezers dus het staat er altijd bij als ik iets gekregen heb. Ik schrijf eerlijk over artikelen die ik review, ook al heb ik ze ontvangen.

Giveaway
Er staan regelmatig giveaways op LeesVoer. Dit kan een advertorial maar dat hoeft niet. Dit staat er altijd bij.

Advertorial/samenwerking
Een advertorial is een blogpost waar voor betaald is. Ik krijg dan dus geld voor het bespreken van een product of dienst. Dit staat altijd aangegeven in de blogpost, op die manier is het duidelijk voor jullie dat het om gesponsorde content gaat. LeesVoer bespreekt niets dat echt niet bij de site past.

Sponsored social
Als er een sociale media uiting gesponsord wordt staat daar #ad of #spon bij

Ik werk full time aan de site en op deze manier kan ik voor jullie blijven schrijven! Als je nog vragen hebt mail me op Lana@LeesVoer.net

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.