Diep in de zee

Reacties 10

Het is alweer maanden geleden dat ik wat mensen losliet op mijn woonkamerraam. Maanden heb ik genoten van het uitzicht maar op een gegeven moment was ik het zat. Het schoonmaken was geen pretje maar ik had echt zin om iets nieuws te schilderen. Maar toen was daar de realiteit van een vroege zwangerschap: moe, heel erg moe. Het kwam er dus steeds niet van. Gister had ik eindelijk de energie om zelf aan de slag te gaan met plakkaatverf.image

Ik kan niet echt tekenen, ik heb prachtige ontwerpen in mijn hoofd en dat komt er dan uit als een soort misvormde creatie van een blinde lama. Ik ben dan ook best trots op het feit dat er in mijn raamcreatie een herkenbare zeeschildpad zit, ja het perspectief klopt vangeen kanten maar toch. De komende weken woon ik in een vrolijk aquarium compleet met krabben, koraalrif, zeeslang en haai.

Het is simpel en leuk dus stel het niet uit, pak de plakkaatverf en ga aan de slag. Een paar tips:

– De achterkant van je schilderij is het belangrijkst dus schilder eerst de details en zwarte lijntjes

– Wacht tot het helemaal is opgedroogd voordat je er met een andere kleur overheen gaat.

– Probeer niet perfect te zijn, het wordt niet perfect

– Ga geen koraalrif schilderen, het is de moeite en uren zweten niet waard.

image

image

image

 

10 reacties

  1. Pingback: Nieuw seizoen, nieuw raam | LeesVoer Nieuw seizoen, nieuw raam | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.