Denemarken vlog 3

Reacties 7

Wat hebben we een fijne vakantie gehad, het is tijd voor alweer de laatste Denemarken vlog. Ik sta in twee zeeën tegelijk, we gaan langs bij een onbegrijpelijke Deense visveiling, meneer LeesVoer doet zijn beste imitatie van een tourguide en ik laat zien hoe vreselijk slecht we zijn in kamperen…

Kijk ook naar deel 1, deel 2 en ons verslag van LegoLand!

Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je op mijn kanaal!

Het was voor mij een helke leuke ervaring, ik ben echt al tientallen keren in Denemarken geweest maar dat was bijna altijd alleen familiebezoek, dit was eigenlijk pas de tweede keer dat ik ook andere plekken bezocht heb en dat had ik veel eerder moeten doen. We hebben wel echt nog heel veel te leren over kamperen en ik kan niet wachten tot de jongens iets groter zijn en de nachten wat makkelijker worden. In een land waar het erg lang licht blijft twee mini’s overtuigen dat het slaaptijd is… uitdagend.

Wat is jouw beste tip voor ons amateurkampeerders?

7 reacties

 1. maartje

  Geweldig voor jullie. Prachtig land en prachtig gezin!

 2. Marjolein

  Ja, ik zag de Botsing der Zeeen hoor! Cool! En die wandelende zandberg ook… Misschien toch maar eens naar Denemarken ;).

  Kan je niet een lijstje met alle kampeerspullen-die-mee-moeten maken en dat op de zak van je tent prikken ofzo? Zie je die volgend jaar zodra je de tent pakt. Of alles bijl elkaar leggen, kleine dingetjes in een of meer dichte dozen. Scheelt ook weer inpakken en zoeken.

  Veel naplezier van de vakantie en sterkte met weer wennen aan thuis. 🙁

 3. Irene

  Wij gingen met mijn ouders elk jaar camperen, en er was altijd wel iets heel belangrijks wat we vergaten (meerdere jaren zijn we zonder stokken van de tent, of zonder de haringen, aangekomen op een franse camping). Voor mij hoort het er dus bij dat je dingen vergeet! 😉
  Tip: toch ergens online of op de computer een lijstje maken met dingen die Echt Mee Moeten, en die elk jaar aanvullen of bijwerken. Of ik het zelf zou doen, geen idee…:-P

 4. Wij gaan voor de elite versie maar verrassend goed nog om te betalen ; de al ingerichte tent Maar super lollig om mee te gluren!

 5. Wij hebben alle belangrijke spullen in plastic kratten zitten. Die hoeven we maar te pakken en in de auto te laden. Kleding doen we ook in kratten ( nadeel: ik mag niet zoveel mee nemen. Het moet in dat kleine kratje passen ). Afgelopen weekend gingen we ook kamperen en vergaten we de jas van manlief.
  wilma onlangs geplaatst…Tijd voor een nieuwe blog

 6. trees

  wij hebben dat ook gedaan met 4 kinderen in caravan en tent, het is een heel gedoe, maar onze 4 dochters zeggen dat ze daar de mooiste herinneringen aan hebben nu.
  Want inderdaad er moet nogal wat mee.
  In een tent alleen hebben wij noit gekampeerd, dat was de slaapplek voor de oudste meisjes.
  Bij een caravan heb je de luxe dat alles zo’n beetje georganiseerd is zoals in een huis, maar dan mini.
  Wij vonden het in de jaren 80 super omdat je op plaatsen komt waar een gewone toerist niet zou komen, temidden in de natuur, op een camping dat wel, maar ’s morgen wakker worden en buiten.
  Zelfs 2 van onze dochters met hun vriend zijn een keertje meegegaan, het was aan het sneeuwen en erg koud buiten ( in de alpen ) Met zijn allen in de caravan, samen onbijten, het was de mooiste kampeervakantie.
  Wij logeerden toen alleen in die caravan, maar ontbijten deden we daar samen.
  Als ik zie welke makkelijke uitvouwbare tenten bestaan is dat wel een stuk beter dan vroeger.
  Persoonlijk , kamperen met een tent vind ik een rommelen met veel gerief, alhoewel er naast ons in de franse alpen een koppel stond ( in de jaren 80 )en die hadden 4 kindjes , alleen een tent , en 2 bakken om op te zitten en de rest zat op een uitgespreid deken op de grond.
  Hun maaltijd was soms een stuk stokbrood en een blokje kaas, veel anders hadden ze niet naast hun tent.
  Het is maar hoe je jezelf voelt bij kamperen, ik hou van iets meer maar sommigen hebben geen problemen met heel weinig.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.