Denemarken vlog 2: Boerderij tour en Skagen

Reacties 6

Wat is het heerlijk om er even uit te zijn, we zijn gisteren van de boerderij in het midden van Jutland naar het noordelijkste puntje van Denemarken gereden. Natuurlijk heb ik weer een vlogje voor jullie gemaakt: Een rondleiding over het terrein van de boerderij, waarom Denemarken op Nederland lijkt en hele grote vissersboten:


ben je al geabonneerd op mijn kanaal?

Ik merk wel dat ik niet echt op een skandinavisch zeeklimaat gerekend had qua kleding. Hè bah nu moet ik morgen gaan winkelen… Zo naar

Mijn Deense bonuszusje vertelde me al over goedkope wollen sokken en leuke roodkoperen accessoires voor in huis en natuurlijk ga ik niet naar huis zonder mijn favoriete honing van een bevriende imker. Ik heb stiekem al wat leuke biokatoenen kinderkleertjes gekocht, helaas komen de wollen kleertjes pas in het herfstassortiment.

Wat zou jij kopen in Denemarken?

6 reacties

  1. Pingback: Design to reality - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.