LeesVoer is in Denemarken!

Reacties 8

Hee lieve Lezers, ja je leest het goed: we zitten in Denemarken. Je had misschien al meegekregen dat we op het laatste nippertje nog een paspoort voor de jongste konden regelen. Onze eerste bestemming is Braedstrup bij mijn bonusfamilie, daar kwamen we gisterochtend na een nacht rijden aan!

Dat was nog niet zo heel makkelijk aangezien ik precies de dag er voor door mijn rug was gegaan, niet handig. Maar omdat we de auto van mijn schoonouders geleend hadden die stoelverwarming heeft heb ik de hele rit een warmtebehandeling op mijn rug gehad! Het is nog niet over maar het heeft al wel een hoop geholpen. Ik maakte een minivlogje met een confession

ben je al geabonneerd op mijn kanaal?

Wij zijn hier een goede week! Over een paar dagen gaan we door naar Skagen om de tweeling van mijn bonuszusje te bewonderen en we zijn aan het kijken of we ook naar legoland kunnen.

Zo, nu ga ik breien!

Ben jij al eens in Denemarken geweest?

8 reacties

 1. Afgelopen meivakantie voor het eerst met de kinderen. Ze waren helemaal wild van Legoland. Meneer mijn lieffie en ik waren al eens in Kopenhagen. Het voelde als thuis, maar dan met vis als ontbijt.
  Anita onlangs geplaatst…Weblog 024

 2. Hilde

  Heerlijk Denemarken….
  Net terug van twee weken “toppen af Danmark”
  Heerlijk bovenin bij zee, ook bij Skagen geweest…….
  Volop genieten!
  Veel plezier in Danmark!

 3. Marjolein

  Veel plezier, geniet ervan! Sterkte met je rug…. gebeurt altijd net op dit soort momenten waarop alle “knooppunten” bij elkaar komen (en dus ook in je rug 😉 ).

  Denemarken ken ik van een autodoorreis naar Noorwegen. We vonden het een beetje veel op de Nederlandse polders lijken.. nogal plat en eentonig…. :S. Maar als twee echte uit de klei getrokken polderkinderen is dat misschien ook gewoon de overkill aan dat type landschap. We keken reikhalzend en ongeduldig uit naar de onbekende bergen en fjorden en woestheid van Noorwegen :).
  Ik denk wel dat Denemarken heel mooi en weids en relatief ongerept is. Misschien toch ook nog eens een bezoekje aan Kopenhagen brengen :).
  Hoop dat je mooi weer hebt!

 4. Barbera

  Ik ben al een paar keer in Denemarken geweest en afgelopen jaar zijn we met de inmiddels al grote kids naar Kopenhagen geweest dat we helemaal op de fiets bekeken/bezichtigd/leeggeshopt hebben. Een aanrader om het met de fiets te doen, je ziet zoveel meer en de stad is er helemaal op ingericht, En de mensen houden zich beter aan de regels dan in Amsterdam: ze stoppen voor een rood stoplicht!

 5. Veel plezier op jullie vakantie! Jammer van je rug, beterschap!
  Ben benieuwd naar de vlogs!

 6. Pingback: Denemarken vlog 3 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.