Crop top en zelfgemaakte shorts (4-10 mei)

Reacties 7

Wat ik moeilijker vind dan elke dag iets zelfgemaakts aantrekken is elke dag een foto maken.Ook heb ik echt niet elke dag veel make-up op en ben ik er achter gekomen dat ik toch nog iets beter mijn best moet doen om van mezelf te houden. Without further ado de looks van 4-10 mei 2016:

Woensdag 4 mei

Vandaag had ik een van mijn oudste creaties aan. Nou ja, de oudste die ik nog steeds regelmatig draag. Ik heb eerder geblogd over de ontstaansgeschiedenis van de jurk en op wat stomme fouten na (horizontale in plaats van verticale knoopsgaten) ben ik er nog steeds heel blij mee. De kleuren zijn na heel wat wasbeurten nog steeds mooi fel en een geel vestje haalt hem alleen nog maar meer op! Me made may 4-10 mei bloemenjurk

Donderdag 5 mei

Ik heb de set natuurlijk al een volle blogpost gegeven maar hier mag hij ook nog een keer gezien. Ik kreeg er op de bevrijdingsdag vrijmarkt 3 complimenten over en ik voel me er prachtig in.

me made may 4-10 mei 5 mei afrikaanse set

haute couturejurk4-10Vrijdag 6 mei

Vandaag had ik mijn Haute couture jurk aan. Die noem ik zo omdat er verschrikkelijk veel handwerk in zit en gemaakt is met designstof die ik in Londen kocht. De monstertjes logeerden een weekendje bij mijn moeder en daar maakte ik snel even een spiegelselfie.

Deze jurk zit zo lekker dat ik me moet inhouden om hem niet non stop te dragen deze maand. Heerlijke dunne katoen en niet te bloot. Ik had echt meer stof mee moeten nemen toen maar helaas laat dat schip met geld al jaren op zich wachten.

Zaterdag 7 mei

Dit is het moment dat Me made may me inhaalt. Ik draag hier de helft van een set die ik heb gemaakt.Het was de bedoeling om eerst een blogpost te delen waarin ik de set zou laten zien maar helaas, daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Ik draag hier de top die ik gemaakt heb van een zover aangepast patroon voor een basisbloes dat het geen zin heeft om jullie het originele patroon te geven. Afgewerkt met knopen uit de schat van Jeanne en ik draag hem met een broek van Vivien of Holloway. Ik kan je vertellen dat ik me een ultieme pin up voelde toen ik in deze outfit over de lapjesmarkt flaneerde.

me made may tropische top

Zondag 8 mei

Ik speel even vals met de foto want dit is een foto van een jaar geleden… Ik ben TOTAAL vergeten een foto te nemen. Dit is echter wel wat ik aan had, mijn gele bloemenset met mijn gele sandalen. Heerlijke zomerkleding!

LeesVoer design to reality collage

Ik heb die dag wel een instagram geplaatst met mijn mooie moederdagketting, dus als bewijs:

Maandag 9 mei

Een bloedhete thuiswerkdag waarop ik stiekem alleen maar heb zitten naaien, woeps, dat is de reden dat deze blogpost zo laat is. Sorry! Je vergeeft het me als ik het eindresultaat laat zien.

Ik heb twee crop tops in mijn collectie en ik besloot er weer een uit de kast te trekken. Deze ananas crop top is van Collectif. Het broekje is een geimproviseerd patroon. Ik wilde origineel een rok maken bij de top die ik zaterdag droeg. Helaas was het stofje de laatste 2 meter van de rol en had ik NET niet genoeg voor een rok. Dit broekje lukte net wel. Deze look combineert een paar van mijn grootste onzekerheden: broek, blote buik en geen make-up maar weet je: het was warm en I’m pulling it of 😛

me made may tropische short crop top leesvoer

Dinsdag 10 mei 

Een comfy en simpele look voor deze dag. Een rok die ik gerefashiond heb van een slechtzittende Lindy Bop jurk en natuurlijk mijn Vespa bloesje. Ik draag er mijn Salt Water Sandals bij en een Fred de la Bretoniere riem.

me made may stippen en vespa's

1-3 mei vind je hier

Welke look vind jij het leukst?

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.