Coordinates!

Reacties 10

Natuurlijk is een jurkje altijd leuk maar ik werd maanden geleden al verliefd op deze set coordinates. Toen ze opeens zwaar in de sale bleken kon ik ze natuurlijk niet laten liggen, ik had toch nog een outfit nodig voor fashionweek. Ik vond altijd dat ik veel te brede schouders had voor een off shoulder top maar ik heb besloten wat meer schijt te hebben aan mijn onzekerheden. Het is trouwens schier onmogelijk om outfit foto’s te maken met je peuter in de buurt.

LeesVoer coordinates gele rozen samen met peuterHet setje is van de  Asos Curve collectie en is van scuba stof. Heel fijn omdat het best stevige stof is en toch goed rekt. Wat ik wel jammer vind is dat de voering van de top te kort is. Er zit een stukje stof in die over de borsten zou moeten vallen maar dat komt bij mij niet eens halverwege. Daarom kwam er steeds een stukje bovenuit piepen. Dat heeft mijn moeder opgelost, bedankt mam ook voor de foto’s, door overal eenzelfde randje uit te laten steken. Lijkt net of het zo hoort.

LeesVoer coordinates gele rozen van de achterkantIk moet een beetje wennen om mijn brede schouders zo on display te zetten maar ik vind het silhouet wel prachtig. Het tasje vond ik voor 2 euro in de tweedehands trouwens.

LeesVoer coordinates gele rozen close-upMijn haarbloemen zijn een gevalletje last minute D.I.Y.

Ik vond bij het tuincentrum in de sale hoek wat gele rozen voor bijna niets. Met mijn trusty lijmpistool, rondjes vilt en wat pincurlclips maakte ik er haarbloemen van.

Het is zo weinig werk en voor een mooie grote haarbloem betaal je zó 9 euro. Nu was ik voor 4, 50 klaar en had ik er drie!

Ik vind het echt een hele leuke look; het is modern maar ook echt heel erg retro. Met pincurls en de vintage handtas is het helemaal af. Zeker aangezien ik de perfecte schoenen vond in de uitverkoop. Leren peeptoes van no stress.

Ik draag van zowel de top als de rok maat 20. De rok past echt perfect, ik had het zelf niet beter kunnen maken. De top is net aan bij de borsten en behoorlijk ruim bij de taille maar over het geheel genomen vind ik het heel mooi zitten.

leesvoer eindcollage coordinates gele bloemen

 

Draag jij wel eens iets met blote schouders?

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.