collectif, retro fashion

Collectif spring/summer 2015: stijlvolle kreeft en pretty pastel

Reacties 5

Collectif is de laatste jaren echt volwassen geworden. De kwaliteit, het design het is allemaal naar een hoger plan getild en dat komt voor een groot deel door Julia Metz. Niet alleen is ze een wandelend kunstwerk, ze is een designer met humor en stijl. Ze laat ons haar favoriete stukken zien uit de nieuwe collectie en vertelt zelfs al iets over de herfst/winter collectie:

Misschien ben ik raar maar ik moet en zal dat vestje met die kreeft! Ik denk dat als pastel bij je past je de hele floral teaparty collectie wilt hebben!

Ik heb nog niet zoveel van Collectif, een shirtje én natuurlijk mijn mooie nieuwe jas die ik in mijn London shoplog liet zien. Maar het ontmoeten van Julia heeft mijn interesse in dit merk aangewakkerd. Ze is enorm inspirerend en blij. Ik vind het zo leuk om de mensen achter de ontwerpen te ontmoeten, ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden!

Collectif is te krijgen op hun eigen site en bij de meeste retro fashion webshops en winkels.

Kijk ook naar de filmjes over Banned, Daisy Dapper en Hell Bunny

Abonneer je op mijn Youtube kanaal en mis niets!

Heb jij iets van Collectif?

5 reacties

  1. Iris

    Wat een ontzettend leuke meid, zowel om naar te kijken als haar enthousiasme! Ik vind de collectie ook erg mooi, vooral die roze gingham broek begin ik een beetje verliefd op te worden.

  2. Kim

    Jaaa dit is de collectie waar ik het meest op zat te wachten. Collectif is een heerlijk merk, nog redelijk betaalbaar maar wel kwalitatief hoogwaardige kleding. Ik heb een broek, rok, twee trenchcoats, een winterjas en 3 vestjes van Collectif, en zo te zien komt er dit jaar nog wel weer wat bij :)) (die kreeft!!)

  3. Pingback: Ahoy! - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.