Collectif fall/winter 2015

Reacties 3

Julia Metz heeft het weer voor elkaar gekregen. De nieuwe collectie van Collectif maakt me enorm hebberig. Ik wil in ieder geval de lichte schotse ruit jurk en ook de mooie lelijke kersttrui met het hert. Eigenlijk wil ik ook nog een Pearl coat en die starlet Hollywoodjurk, daar heb ik gewoon een evenement voor nodig om hem naar toe aan te kunnen… Ik ga sparen.

Even ter info: Als ik betaald krijg voor een post of iets gratis heb gekregen staat dat er ALTIJD bij. Ik ben op eigen kosten naar Londen gegaan omdat ik het leuk vind om op deze manier de nieuwe collecties te laten zien. LeesVoer is altijd eerlijk over reclame en ik ben streng over wat ik toelaat. 

Wil je alle filmpjes van London Edge zien? Abonneer je dan op mijn kanaal!

Ik kan echt niet kiezen… I want it all!

Wat wil jij hebben uit deze collectif collectie?

3 reacties

  1. Lies

    IK WIL DIE SCHOTSE JURK!
    Ik snap heel goed dat je hier hebberig van wordt. Ik wordt al hebberig van het filmpje. Had ik al gezegd dat IK DIE SCHOTSE JURK WIL. 🙂

  2. Dolores is mijn allerliefste lievelingsjurk. Ik heb er drie (zwart, zwart met polkadots en rood met polkadots). Maar ik moet ‘m ook in tartan! Moet! In swing én in pencil! 🙂 Echt té leuk, dit filmpje. Bedankt!
    Anita onlangs geplaatst…Weblog 100

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.