Collectif Caterina Sherwood swing dress

Reacties 15

Met een naam als Sherwood moest ik natuurlijk wel het bos in. Je zag mij in mijn filmpje op London Ege al kwijlen over deze tartan, dus toen ze mij vroegen of ik  de Collectif Caterina Sherwood wilde reviewen vond ik dat natuurlijk geen enkel probleem!

collectif jurk 1

Collectif jurk achterkant
Ik draag de swing jurk in een 20/3XL Hij zit echt super, meer kan ik bijna niet verwachten van een confectie jurk. Ja hij had smaller gemogen bij de taille maar hij trekt niet bij mijn borsten en dat is bij deze modellen het belangrijkste.

Mijn maten zijn op dit moment:
Borst 120
taille 95

Waar ik super blij mee ben is de lengte. Veel Retro kleding is naar mijn smaak niet lang genoeg maar met mijn 1.77 valt hij nog netjes over mijn knieën.

Een minpuntje vind ik de riem, hij is gelukkig lang genoeg maar er zitten geen oogjes en pieletje aan, daardoor kan je hem niet heel strak aansnoeren wat ik bij fifties jurken vaak erg mooi vind.collectif jurk 2

collectif jurk petticoatToen ik zag waar hij van gemaakt is moest ik even slikken want ik probeer vooral natuurlijke materialen te dragen, de meeste kunststoffen ga ik toch erg in zweten maar ik moet eerlijk zeggen dat de stof van 65% Polyester 32% Viscose 3% Spandex heel comfortabel is en de dikte hem heel geschikt maakt voor een najaarsjurk. Ook kreukt hij niet en dat is altijd mooi meegenomen.

Ik draag hem hier met een Mirols petticoat, die is niet nodig maar geeft net wat extra fifties oempf. De schoenen zijn al heeeeel oud en ik geloof van Cinderella.

Ik woon nu al in deze jurk, heel comfortabel en heel makkelijk te combineren! Deze print hebben ze ook in andere modellen en dit model ook in andere prints, volg je het nog?

Collectif Caterina Sherwood

Collectif was zo gul om mij ook nog een geniale pretty ugly christmas sweater te sturen, die laat ik jullie morgen zien!

Dit artikel bevat items die ik van een merk heb gekregen, lees voor meer informatie mijn disclaimer

Zou jij deze jurk aantrekken?

15 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.