Chuckbox

Reacties 17

Ze bestaan in alle soorten en maten, de chuckbox. Wat ze gemeen hebben is dat er de kookspullen in zitten maar iedereen maakt hem zodat hij ideaal is voor hun manier van kamperen. Ik heb eindelijk toegegeven dat kamperen misschien niet zo’n heel slecht idee is, maar zoals ik eerder al zei: wel met een beetje comfort en luxe. Koken doe ik erg graag maar ik zag mezelf alweer klooien op de grond of een gammel tafeltje, echt niet. Meneer LeesVoer en ik zijn dus de powertools ingeklommen en hebben onze eigen kampeerkeuken in elkaar gezet.

Met gepaste trots presenteer ik dan ook onze versie van de chuckbox, nu kunnen we echt op pad. We hebben een kleine rondleiding op film gezet. Hij is nog niet volledig ingepakt maar het geeft een goed idee van hoeveel er in kan en waarom het zo handig is.


De box is in de olie gezet en is afgewerkt met bijenwas, voor echt duurzaam buitengebruik zet je hem natuurlijk in minstens drie lagen bootlak maar daar hadden we geen zin in. Het frame steekt aan de hoeken net een half centimetertje uit zodat de bodem van de kist er mooi in valt en niet weg kan schuiven.

Hij heeft wat schoonheidsfoutjes, ik kan het bijvoorbeeld niet hebben dat al het hang en sluitwerk in messingkleur is behalve de deursluitingen omdat koffersluitingen gewoon niet te krijgen zijn in die kleur, maar hij is verder prachtig. Ik ben er klaar voor, we gaan het doen:Lana LeesVoer gaat kamperen.

Een vriendin van mij grapte al dat ik een boek moest gaan schrijven: Glamping met de ambachtelijke huisvrouw hihihi. Dat weet ik nog zo net nog niet maar ik kan niet wachten om hem in gebruik te nemen!

Zou jij ook wel een chuckbox willen op de camping of ben je prima gelukkig met een gaspitje?

17 reacties

  1. Pingback: Besparen maakt je creatief - De Zuinige Student

  2. Pingback: Onder de luifel | LeesVoer Onder de luifel | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

  3. Pingback: Hottentottententententoonstelling - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.