“Chub rub” bandjes van Ewa Michalak

Reacties 8

Als het aan mij ligt heb ik altijd blote benen, zodra het kwik boven de 13 graden stijgt gaat bij mij de beenbedekking uit. Helaas ben ik ook gezegend met royale bovenbenen dus moet ik altijd rekening houden met chub rub. Als je net als ik schurende bovenbenen hebt hoef ik niets uit te leggen, voor de gezegenden van jullie die het niet hebben: benen schuren tegen elkaar, in combinatie met zweet en warmte geeft dit uitslag of zelfs wonden. Oh en voor concern trolls gaan praten over afvallen, dit heeft met je bouw te maken, ik ken dames met maat 36 met dit probleem en dames met maat 48 zonder dit probleem.

Vorig jaar testte ik bandelettes en was er erg tevreden over. Maar toen Ewa Michalak hun anti schuur bandjes presenteerde wilde ik ze heel graag proberen. Niet alleen zijn deze significant goedkoper, ze leken me ook wel breder. Dit was iets waar ik bij de bandelettes veel klachten over hoorde, bij mij bedekten ze het hele schuurgebied, bij veel dames niet.

Verbeteringen

featured chub rub ewa michalak

Ewa Michalak was zo gul om me 4 setjes van de banden op te sturen. Toen ik ze uit de verpakking haalde zag ik direct al een paar geniale verbeteringen.

  1. Ze lopen lichtelijk taps toe. Mijn benen zijn VEEL breder aan de bovenkant dan tien centimeter lager, deze blijven dus beter zitten omdat het model beter klopt met mijn benen.
  2.  Bijna 2 keer zo breed als de bandelettes, niet ideaal als je hele korte rokjes wilt dragen maar het bedekt veel meer.ewa michalak vs bandelettes 2-1
  3. een extra laagje stof bij het  schuurgebied. Hierdoor heb je geen huid die door het kant heen komt en alsnog geïrriteerd raakt.ewa michalak chub rub bandje (1 of 1)

Ze hebben zowel boven als onder een brede strip siliconen waardoor ze goed blijven zitten. Het kant is van een fijne zachte kwaliteit.

2016-07-20 18.18.14Voor mij zijn deze bandjes echt superieur. Ik kan ze wegens mijn gevoelige huid niet meer dan twee dagen achter elkaar dragen maar dat heb ik met elk kledingstuk met een siliconen rand. Het enige dat ik minder vind is dat ze de bandjes alleen met een beige voering verkopen. Ik weet zeker dat er ook donkere dames zijn die dit een topproduct vinden. Voor hen zou het huidige assortiment enorm afsteken tegen de huid.

Ik heb de bandjes ontvangen in maat 4 en ze zitten perfect. Op het breedste punt hebben mijn bovenbenen een omtrek van 71cm

Ze zijn bij mij heel veel in gebruik, ik had ze ook aan bij mijn laatste fotoshoot, dus ik deel daar alvast een kleine preview van.

EDIT: veel mensen zeggen dat ze ze niet kunnen vinden. Dit is de directe link naar de bandjes en vergeet niet de site op Engels te zetten met het vlaggetje bovenin.

fotoshoot jaarbeursplein klein

Wat doe jij tegen schurende bovenbenen?

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.