Christmas pudding: Afmaken en de fik er in!

Reacties 4

We zijn er eindelijk, de aller aller allerlaatste stap van de Christmas pudding. Nou ja daarna opeten natuurlijk en de restjes op tweede kerstdag opbakken voor het ontbijt. We gaan hem weer stomen en daarna gaat de fik er in.

Eigenlijk gaat het stomen net als in stap 2 alleen nu doen we het 2,5-3 uur. Dan stort je de pudding op je serveerbord. Nu is het tijd om de fik er te zetten. Neem 100ml van de booze waar je hem mee gevoerd hebt. Verwarm die in een steelpannetje en steek hem met een lange aansteker in de fik. Doe het licht uit, giet de booze voorzichtig over de pudding en breng hem naar de tafel. Kijk hier laten ze het goed zien:

Je kunt de christmas pudding serveren met vanille-ijs of vla. En vergeet niet iets leuks te serveren voor de kindertjes, al vinden die de vla of het ijs waarschijnlijk ook al heerlijk

Ik heb er super veel zin in! Erg leuk dat jullie dit jaar met me mee hebben gedaan en ik wil jullie vragen mij allemaal een foto te sturen van de puddings! Dan kan ik een blogje maken met al jullie sucessen!

Eet smakelijk!

 

 

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.