Calling all Ahabs!

Reacties 4

Stel hè, stel. Je zit in je woonkamer en je denkt opeens “goh, dat dressoir kan wel een hagedis op sterk water gebruiken.” Of misschien denk je wel:  “Weet je, die IKEA poster hangt daar al zo lang, waarom hang ik geen vintage anatomische kaart van een kreeft op?” Nou dan komt het goed uit dat gister White Whale zijn deuren opende. Een antiek en curiosa winkeltje aan de Utrechtse oude gracht maar wel anders dan anderen.

Koos Weel is zielsgelukkig om eindelijk een vaste plek te hebben om zijn unieke waar aan de man te brengen. In de werfkelder kan je al voor een tientje iets unieks bemachtigen. Leg iets meer neer en je komt thuis met een roofvogel of een vibrator uit de jaren 20. Weel wil dit soort unieke stukken toegankelijk houden. “bij veel antiekwinkels moet je aanbellen, dan is de drempel zo hoog om eens te kijken.” Hij gaat ook met liefde voor je op zoek naar een speciaal stuk. Geef hem je wensen en budget door en hij gaat op jacht naar jouw witte walvis.

De opening was gister enorm feestelijk en zelfs de regen kon de BBQ niet verpesten. Een kleine impressie van dit geniale winkeltje:

LeesVoer White WhaleLeesVoer White Whale
LeesVoer White WhaleLeesVoer White Whale

 

 Ahab himself
LeesVoer White Whale

 

 

Je kunt terecht bij White Whale op de oude gracht 286 (aan de werf)  dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 5.

 

Edit: ok ik moet denk ik terug voor die kreeft poster. Te geniaal

Ps: dit is geen gesponsord bericht

 

4 reacties

  1. Pingback: Seksistisch, racistisch en politiek incorrect: reclame's uit 1950 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.