Britse vintage reclames: vibrators en wondermiddeltjes

Reacties 2

Ik vond op een vintage marktje in Londen een stapeltje “woman’s magazine’s” uit ’49, ’50 en ’51 Natuurlijk kon ik het niet laten om de reclames op te zoeken. Ik liet jullie al eerder Nederlandse Vintage reclame’s zien. De Engelse zijn weer heel anders.

Is je man je helemaal zat omdat je vreselijk ongezellig bent? Neem dan onze tonic, je man zal eindelijk weer thuiskomen.
vintage reclames nerve tonic
Ben je het ook zo zat om je de hele dag zorgen te maken over je jurk, dadelijk zien mensen dat hij gekreukt is.
vintage reclames crease-resistanceWil je mooi blijven, kijk dan uit welk laxerend zout je gebruikt. Ons zout helpt overal bij!

vintage reclames juno-junipah

Een maandverbandreclame! Die was ik in de nederlandse bladen nog niet tegengekomen.vintage reclames maandverband
Lekker dan. Parfum is “the loveliest thing about you” zorg dat je het altijd bij je hebt en riant aanbrengt anders zien mensen straks op eens hoe lelijk je bent!vintage reclames perfumeJa joh ik heb zo’n leuke man. Hij is alleen vreselijk dom, hij snapt er geen reet van. Maar gelukkig kan ik gewoon wat blikken opentrekken. Hij proeft het verschil toch niet.
vintage reclames soep in blik

Kijk en dit model vibrator, ja het is een vibrator, wordt dus nog steeds verkocht! En als je wilt kan je er ook massage’s mee geven.vintage reclames vibrator

Ik huil echt bijna nooit maar als mijn muffin bakplaat vies is, tja dan kan ik me gewoon niet inhouden.vintage reclame's VIM

En om het geheel mooi af te sluiten: we willen allemaal een set wollen ondergoed, toch?vintage reclames wollen ondergoed

Welke vind jij het leukst?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.