Blogplanning

Reacties 16

Ik blog nu een paar weken elke dag en aan mijn statistieken te zien vinden jullie dat enorm tof: in korte tijd ben ik gegroeid naar 13.000 unieke bezoekers die in december 43.000 pagina’s hebben bekeken. Dat is meer dan toen ik wekelijks op tv was! Natuurlijk ga ik daar in 2015 mee door en hoop door te groeien. Op dit moment resulteert dat in veel te veel late avonden, stressmomenten en verdrietige peuters omdat mama de hele tijd aan het “werker”is. Tijd dus om alles wat gestructureerder aan te pakken.

Ik maak, ook om het voor jullie wat logischer te maken, dagelijkse thema’s. Op die manier kan ik dingen beter inplannen en weten jullie een beetje waar je aan toe bent.Natuurlijk zal ik er wel eens van afwijken of meer dan een artikel plaatsen maar op deze manier kan ik veel beter op langere termijn plannen. Vanaf zondag ga ik mijn uiterste best doen om me aan dit schema te houden.

Wat kan je verwachten

Elke ochtend komt tussen 7 en 8 een artikel online

Maandag

Leesvoer refasion1koorrok

DIY monday. Op maandag laat ik mijn nieuwste projecten zien, soms zal dat een refashion zijn waar ik een kledingstuk red uit de vergetelheid door het om te bouwen, het kan een breiwerk zijn dat ik net af heb of iets waar ik mee bezig ben. Wellicht heb ik mijn keuken weer geverfd of heb ik iets inventiefs gefabriceerd om de kinderen bezig te houden. Op maandagen zal ik dan ook tutorials en reviews plaatsen die met handvaardigheid te maken hebben.

Dinsdag

Food! Alles wat met eten te maken heeft: recepten, reviews van keukenspullen, inmaken en alles wat daarbij komt kijken, boodschappen en meer. Als je op dinsdag komt kijken zal er iets gepost zijn dat met eten te maken heeft! Als het me dit jaar iets beter lukt zal ik op dinsdag ook af en toe een moestuinupdate geven.Ja ik heb een moestuin… daar heb ik jullie niets over verteld omdat het tot nu toe nog niet echt lukt.

Woensdag

eerlijk bloggen 2

Op woensdag kunnen jullie iets persoonlijks lezen: een eerlijk stuk over mijn leven als thuisblijfmoeder, mijn ideeën over opvoeden of misschien maak ik me weer eens kwaad over iets in de media. Kortom, mijn leven, mijn meningen.

Donderdag

Als je hier al wat langer leest hoef ik je niet te vertellen dat ik een enorme voorliefde heb voor ouderwetse huisvrouwenhandboeken. Op donderdagen kunnen jullie dan ook heerlijke tips van toen lezen, hilarische reclames uit de jaren vijftig bekijken en vaak nog wat leren over succesvol huishouden! Een ouderwetse blik op het moderne leven!

Vrijdag

sheena 5

Fabulous friday! Hoe rol je nou die pin-curls in? Welk decennium past qua stijl het best bij jou? Wat zijn mijn vintage stijliconen? Outfits, make-up tutorials en -reviews, vintage haar. Beauty op z’n LeesVoer’s.

Zaterdag

14226566946_aa02138806_z

Zoals jullie van mij gewend zijn vertel ik op zaterdag mijn plannen van het weekend en geef ik jullie de leukste en meest inspirerende links van het internet.

Zondag

featured pin up kapsel

Elke zondag komt er een filmpje online, dat kan een kookvideo zijn, een diary, een video van een event of een tutorial. Ik ben pas net begonnen met het maken van filmpjes dus de randjes zijn nog wat ruw maar ik vind het enorm leuk om jullie via een ander medium te kunnen bereiken! Wil je geen video missen? abonneer je dan op mijn kanaal.

Uitzonderingen

Natuurlijk is dit een leidraad en geen harde regel: als ik bij een event ben geweest wil ik niet een halve week wachten tot het de juiste dag is om er over te plaatsen. Ook zal het gaan voorkomen dat ik advertorials en gesponsorde posts plaats. Dit doe ik om dit blog in de lucht te kunnen houden en er zoveel aandacht en tijd aan te kunnen besteden. Natuurlijk zal ik alleen maar in zee gaan met bedrijven waar ik achter kan staan en zullen jullie nooit iets anders lezen dan mijn eerlijke mening; als ik niet vind dat het onderwerp iets toevoegt aan de site komt het er niet op!

Misschien geef ik dit schema over een paar weken alweer een schop richting vergetelheid maar ik denk dat het alleen maar voor betere content gaat zorgen.

2015 wordt een fantastisch blogjaar!

16 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.