Geld teveel? Black friday 2016

Reacties 8

Ik zit enorm op mijn handen vandaag, misschien heb jij iets meer besteedbaar inkomen en wie ben ik dan om je te weerhouden van het vinden van al deze koopjes. Ik geef jullie een overzicht van allemaal shops met dikke korting die ik leuk vind. Black friday 2016 is begonnen!

featured-s-zielony-pieprzyk-blogger-leesvoer-review-1-of-1Ewa Michalak heeft 30% korting op alle lingerie op voorraad en 20% korting op vouchers die je binnen 3 maanden moet gebruiken. (bang voor terugzendkosten. Zorg dat je met paypal betaald en hebt aanstaan dat zij de terugzendkosten betalen. Dat maakt het shoppen een stuk makkelijker. Bestel een paar maten en stuur de rest terug. Check goed of het aan staat bij jouw paypal)

LeesVoer Ladyvolup medusa featuredLady v London heeft tot 60% korting op geselecteerde items

collectif vintageCollectif heeft 25% korting op al hun eigen collecties

Hell bunny heeft 30% op geselecteerde items

Lindy Bop heeft een hele grote black friday sale

Edits-9voodoo vixen-suzanne-jaarbeursplein-leesvoer-blogger-retro-dressVoodoo Vixen geeft tot 50% korting in de black friday sale sectie

Succubus.nl heeft 25% korting op de hele collectie

Lookslikevintage.nl heeft 20%korting op alles

EDIT: Glamrock clothing geselecteerde zwarte artikelen met minimaal 25% korting en vanaf morgen 20% korting op de hele collectie tot en met maandag. Voor Cyber Monday geldt de code CyberMM

Een beetje een vreemde eend maar erg leuk voor sinterklaaskado’s voor mensen die “sokken op hun verlanglijstje: Happy Socks 40% korting en gratis verzenden. Meneer Leesvoer krijgt in ieder geval een paar leuke. (maak je geen zorgen hij leest dit toch niet)

EDIT: Mijn favoriete stoffendesigner voor kinderstoffen heeft ook 25% korting. Nu wordt het wel heel moeilijk om niets te kopen.

Pracht pin up miss Victory Violet heeft een veel uitgebreidere lijst geplaatst dus mocht je nog geld over hebben na bovenstaande aanbiedingen dan moet je daar ook even kijken.

Ben je door de lijst heengekomen zonder iets te kopen? Heel knap! Vergeet niet dat vlak na kerst er weer een hoop sale komt… We moeten sterk zijn mensen. We hebben het niet nodig…

Heb jij nog andere goede aanbiedingen gevonden?

 

 

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.