Beursvloer

Reacties 9

Waarom gaan mensen naar de 9 maandenbeurs? Ik kan er echt met mijn hoofd niet bij. Ok ik was er gisteren ook, maar dat was om het boekje zindelijk nu al? van Kaatje Katoen in ontvangst te nemen. Natuurlijk maak je dan van de gelegenheid gebruik om een rondje over de beursvloer te maken. Eens maar nooit weer.

Ik weet hoe het is om zwanger te zijn en door al die hormonen het gevoel te hebben dat je van alles moet kopen omdat je zonder dat perfecte badje met titanium badstandaard een slechte moeder bent. Maar dan nóg? Waarom moet je daarvoor naar de 9 maandenbeurs. De grootste stands zijn van het Kruitvat, een winkel die bij iedereen op spuugafstand is, Pampers, wat bij diezelfde op spuugafstand zijnde winkel te krijgen is en kunstvoedingsfabrikanten, tuurlijk dat is soms nodig, maar je gaat mij niet vertellen dat je voor het kiezen van een merk kunstvoeding, dat je hopelijk niet eens nodig hebt, naar een beurs toe gaat.

Gelukkig was daar nog het Puur Babyplaza met biologische kinderkleertjes, wasbare luiers, en natuurrubber spenen. Niet dat iedereen daar meteen aan moet hoor. Ik ben ook niet roomser dan de paus, maar ik vond dat vooral leuk om te zien. Vooral omdat de producten daar meteen de enige waren die je niet in elk willekeurig winkelcentrum kunt vinden.

Al met al is die beurs de entreeprijs van 19 euro echt niet waard. Voor dat geld mag je trouwens ook naar binnen bij de huishoudbeurs. Ik zag iedereen daar met een volle trolley weg gaan, ik heb geen tijd gehad om er te kijken maar kennelijk is dat in ieder geval goed voor een heleboel gratis meuk.

9 reacties

 1. Astrid

  Daar heb je het al 🙂 Je had ook naar de huishoudbeurs moeten gaan om met een trolly gratis spullen weg te slepen ..

 2. Lana

  Maar dat zijn toch vooral schoonmaakmiddelen? Die gebruik ik niet 😉

 3. cilia

  Nou, het aantal gratis dingen die je krijgt, is minimaal. Tenzij je ’n lege drankfles meeneemt en daar al je kleine glaasjes in leegkiept. Maar al die kleine glaasjes snel achter elkaar, tikte toch wel hééél hard aan bij mij 🙂 .
  En als je gaat, laat dan AUB dat (^&**%*&^&^trolly thuis, je breek je nék over die dingen, ze crossen over je tenen, staan midden in het gangpad met ’n groep te praten en dan die trolly ’n halve meter achter hen laten staan. Ik krijg daar heeeeel agressieve neigingen van. We zijn juist op dinsdag gegaan, omdat dan de 9 maanden beurs nog niet open is, scheelt dus heel veel kinderwagens ed. (wie neemt er trouwens z’n kind mee naar zo’n evenement, net zoals je man/vriend, moet je niet doen, gewoon vrouwen onder elkaar 😀 )

 4. Rachel

  kan je er met je hoofd niet bij? het is simpel hoor. soms is het gewoon heerlijk als je zwanger bent om je onder te dompelen in alles wat daarmee te maken heeft.

 5. Lana

  Daar heb je wel een punt, het is wel fijn om jezelf ergens in onder te dompelen. Toch vond ik de beurs weinig toevoegen. In een grote babyspullenzaak zie je 90% van wat er ook op de beurs te zien was.

 6. Marjan

  een aantal jaar geleden werkte ik een aantal dagen op de HHB (in de kinderopvang bij de ingang). geweldig vond ik het om al die mensen te zien, verbazend om te zien dat mensen met kinderen naar zo’n beurs gaan (en dan kwamen onderbrengen bij ons), in de pauzes altijd snel even de beurs op voor wat goede aanbiedingen, maar vooral mensen kijken!!! zelf zou ik er nooit naar toe gaan, maar om te werken was het geweldig, 5 geweldige dagen gehad!

 7. Susanne

  Ik ben gister ook naar de negenmaandenbeurs beurs geweest. Ik had gratis kaartjes en de aanbieding op voeding zijn super! (Graag had ik nog boestvoeding gegeven maar helaas na zes maanden moeten stoppen) ik heb nu voor twee maanden voeding in huis voor de prijs waar ik normaal 1 maand voor inkoop. Ik ben we geloof ik ook maar anderhalf uur geweest wat een drukte! Maar ik begrijp inderdaad ook niet waarom je kind mee neemt. Allemaal gek op kijken als de baby van een paar maanden oud ineens zo overprikkeld is… Arme baby’s

 8. Hanny

  Hallo
  Kunt U mij helpen u bent mijn laatste hoop.
  Heeft U iets om ingetrokken kalk in mijn glazen douchedeur schoon te maken? Heb al alles geprobeerd zoals schoonmaakazijn,autowas,glansspoel en staalfix.
  b.v.d.

 9. Lana

  Het spijt me maar ik weet het ook niet. Ik ben maar een simpele ambachtelijke huisvrouw, geen all round schoonmaakexpert.

  Ik hoop dat het toch lukt!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.