Beursvloer

Reacties 9

Waarom gaan mensen naar de 9 maandenbeurs? Ik kan er echt met mijn hoofd niet bij. Ok ik was er gisteren ook, maar dat was om het boekje zindelijk nu al? van Kaatje Katoen in ontvangst te nemen. Natuurlijk maak je dan van de gelegenheid gebruik om een rondje over de beursvloer te maken. Eens maar nooit weer.

Ik weet hoe het is om zwanger te zijn en door al die hormonen het gevoel te hebben dat je van alles moet kopen omdat je zonder dat perfecte badje met titanium badstandaard een slechte moeder bent. Maar dan nóg? Waarom moet je daarvoor naar de 9 maandenbeurs. De grootste stands zijn van het Kruitvat, een winkel die bij iedereen op spuugafstand is, Pampers, wat bij diezelfde op spuugafstand zijnde winkel te krijgen is en kunstvoedingsfabrikanten, tuurlijk dat is soms nodig, maar je gaat mij niet vertellen dat je voor het kiezen van een merk kunstvoeding, dat je hopelijk niet eens nodig hebt, naar een beurs toe gaat.

Gelukkig was daar nog het Puur Babyplaza met biologische kinderkleertjes, wasbare luiers, en natuurrubber spenen. Niet dat iedereen daar meteen aan moet hoor. Ik ben ook niet roomser dan de paus, maar ik vond dat vooral leuk om te zien. Vooral omdat de producten daar meteen de enige waren die je niet in elk willekeurig winkelcentrum kunt vinden.

Al met al is die beurs de entreeprijs van 19 euro echt niet waard. Voor dat geld mag je trouwens ook naar binnen bij de huishoudbeurs. Ik zag iedereen daar met een volle trolley weg gaan, ik heb geen tijd gehad om er te kijken maar kennelijk is dat in ieder geval goed voor een heleboel gratis meuk.

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.