Betty’s Boops, Amsterdamse shop voor D+ dames

Reacties 7

Ik hoorde al een tijdje geruchten: er zou een goede D+ lingerie winkel geopend zijn in Amsterdam, eindelijk was ik in de gelegenheid om langs te gaan bij Betty’s Boops. Ik ben altijd een beetje huiverig bij lingerie winkels want je weet nooit hoe goed de dame is die je helpt. Ik kan je gerust stellen: eigenaresse Beatriz krijgt je in de goede maat! En mijn lezers krijgen korting.

Betty's boops beatriz Er was in Amsterdam nog geen speciale D+ lingerie winkel, fantastisch dat Betty’s Boops daar verandering in brengt. Beatriz Mora heeft haar winkel volgehangen met bh’s in alle mogelijke kleuren, het aanbod is echt vrolijk! Hier hoef je niet bang te zijn voor vleeskleurige oma bh’s. De winkel is een stuk kleiner dan bijvoorbeeld Naron in Breda maar er een breed aanbod van onder andere Freya, Elomi en Fantasie.

De pashokjes zijn lekker ruim en je krijgt ook zo een kopje koffie aangeboden. Kortom een heerlijke winkel. Uiteindelijk ben ik met een setje van Fantasie en een BH van Freya de deur uitgegaan. Maar niet nadat ik nog een uur heb staan babbelen over de ins en outs van mensen in een goede maat krijgen zonder ze voor het hoofd te stoten!

Voor eens en voor altijd mensen: cup D is niet maar 1 maat. Hier liggen een 60D en een 80D naast elkaar zelfde merk, zelfde model, beide D. Ja de cup is 4 maten groter maar dat is omdat de band 4 maten groter is. Deze 80D heeft evenveel inhoud als een 85C, deze 60D heeft evenveel volume als een 70B. Band en cup kunnen niet los van elkaar bekeken worden! Lees anders mijn pastips nog een keer door.

beide cup d betty's boops

Korting bij Betty’s Boops

Omdat ik natuurlijk wil dat jullie allemaal de goede maat dragen heb ik geregeld dat je bij Betty’s Boops 10% korting krijgt als je laat weten dat je komt via Lana van LeesVoer. Je vind Betty’s Boops op de Ferdinand Bolstraat 110, Amsterdam.

Heb jij nou al een écht goede BH?

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.