Betty’s Boops, Amsterdamse shop voor D+ dames

Reacties 7

Ik hoorde al een tijdje geruchten: er zou een goede D+ lingerie winkel geopend zijn in Amsterdam, eindelijk was ik in de gelegenheid om langs te gaan bij Betty’s Boops. Ik ben altijd een beetje huiverig bij lingerie winkels want je weet nooit hoe goed de dame is die je helpt. Ik kan je gerust stellen: eigenaresse Beatriz krijgt je in de goede maat! En mijn lezers krijgen korting.

Betty's boops beatriz Er was in Amsterdam nog geen speciale D+ lingerie winkel, fantastisch dat Betty’s Boops daar verandering in brengt. Beatriz Mora heeft haar winkel volgehangen met bh’s in alle mogelijke kleuren, het aanbod is echt vrolijk! Hier hoef je niet bang te zijn voor vleeskleurige oma bh’s. De winkel is een stuk kleiner dan bijvoorbeeld Naron in Breda maar er een breed aanbod van onder andere Freya, Elomi en Fantasie.

De pashokjes zijn lekker ruim en je krijgt ook zo een kopje koffie aangeboden. Kortom een heerlijke winkel. Uiteindelijk ben ik met een setje van Fantasie en een BH van Freya de deur uitgegaan. Maar niet nadat ik nog een uur heb staan babbelen over de ins en outs van mensen in een goede maat krijgen zonder ze voor het hoofd te stoten!

Voor eens en voor altijd mensen: cup D is niet maar 1 maat. Hier liggen een 60D en een 80D naast elkaar zelfde merk, zelfde model, beide D. Ja de cup is 4 maten groter maar dat is omdat de band 4 maten groter is. Deze 80D heeft evenveel inhoud als een 85C, deze 60D heeft evenveel volume als een 70B. Band en cup kunnen niet los van elkaar bekeken worden! Lees anders mijn pastips nog een keer door.

beide cup d betty's boops

Korting bij Betty’s Boops

Omdat ik natuurlijk wil dat jullie allemaal de goede maat dragen heb ik geregeld dat je bij Betty’s Boops 10% korting krijgt als je laat weten dat je komt via Lana van LeesVoer. Je vind Betty’s Boops op de Ferdinand Bolstraat 110, Amsterdam.

Heb jij nou al een écht goede BH?

7 reacties

 1. Cat

  sinds ik me laat leiden door jouw maatwijzer…heb ik weer een figuur en een sillouet. En zit mn foundation super.

 2. Cool!

  Ik heb gelukkig ook echt de goede maat. Ik laat me altijd goed adviseren. Maar wie weet is het binnenkort niet meer nodig… Ik heb 8 december een oriënterend gesprek bij een plastische chirurg om door te spreken hoe het zit met een borstverkleining.
  Daantje onlangs geplaatst…Zakgeld voor volwassenen

 3. Lana

  Wat spannend, ik hoop dat het een prettig gesprek is!

 4. irene

  Mooi, we hebben dus Naron in Breda, La Deinte in Gouda (errug blij mee…10 minuten afstand en inderdaad goed advies en goede maat) en nu Betty’s Boops..helemaal goed!! 🙂

 5. Mir

  Ik ben ook al eens geslaagd in deze winkel, zeker een aanrader. En voor de vrouwen met een kleine maat zoals ik zelf ook heb kan je daar ook terecht. Precies wat je zegt, een D cup zegt niks zonder de omvangsmaat. (Altijd opgemeten als 75AA in de grotere lingerieketens, maar ik blijk 65D te hebben, zit heel veel beter/mooier/comfortabeler).
  Leuke vrouw ook, voor mij had ze een bepaalde BH besteld in mijn maat, fijne service!

 6. Willemijn

  Ik ben hier ook helemaal top geholpen! Beatriz is een super leuke vrouw met een prachtige winkel!!! Ik dacht altijd zo’n 75b te hebben, of iets wat best aardig zat(naar mijn idee) maar inmiddels hier wat bhs gekocht in 60e en ik ben er heel erg blij mee. Geen gesjouw en getrek meer aan mijn bh door de dag heen. Maar vooral mijn moeder (van 85 d naar 75ff gegaan) is deze winkel al helemaal een uitkomst . Haar borsten zitten eindelijk op de goeie hoogte en hangen niet zo zwaar aan haar schouders. Kortom ik ben het er helemaal mee eens dat iedere vrouw die er goed bij wil lopen/gezond lijf wil behouden hier even moet komen buurten!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.