Betaalbare plus size badmode

Reacties 20

Iedereen heeft een bikinilijf, ik ook, ik heb namelijk een lijf en een bikini. Maar stiekem ben ik ook al heel erg lang op zoek naar een leuk en mooi zittend badpak, niet om mezelf te verbergen maar omdat ik een badpak ook gewoon mooi vind. Helaas ben ik gezegend met een lang bovenlijf en een royale boezem waardoor 9 van de 10 keer een badpak gewoon te kort is. Eindelijk heb ik een leuke gevonden die niet alleen past, hij past bij mijn vintage stijl en hij was enorm betaalbaar!

betaalbare plus size badmode 2Nee, ik moet er niet mee gaan hardlopen op het strand en ik betwijfel of het elastiek het langer dan twee zomers houdt maar voor 29 euro nog wat kan dat ook wel een keer. Een goed passende bikini van een bh merk kost me rond de 90 euro dus daar wil ik dan ook jaren mee doen. Helaas is degene die ik tussen mijn twee zwangerschappen in kocht te groot geworden…

Dit badpak komt uit de pluscollectie van forever 21, ik draag hem in een 2XL en hij zit nog niet strak. Mijn maten zijn op het moment B118-T97-H122. Dit gave citroenenprintje is helaas alweer uitverkocht maar ze hebben bijna elke week nieuwe modellen. Ik heb ook eens een bikini van forever 21 geprobeerd maar het probleem is dat die niet in cupmaten gaan dus het was veel te wijd in de rug en de cups veel te klein. De high waisted broekjes zijn wel top. Daarvan draag ik ook een 2XL. collage betaalbare plus size badmode

Ik ben enorm blij dat ik eindelijk een badpak heb gevonden dat me niet alleen past maar ook supervrolijk is èn me geen pijn aan mijn portemonnee bezorgt. Nu nog wachten tot het warm genoeg is om hem in gebruik te nemen.

Met dank aan Miss Hippo voor de mooie foto’s!

Waar heb jij je badkleding gekocht?

20 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.