Banned fall/winter 2015

Reacties 5

Fourties broeken en extra brede schoenen. De nieuwe collectie van Banned heeft een paar items waar ik heel vrolijk van word. Schoenendesigner Ybo en designer Laura laten hun highlights uit de nieuwe collectie zien!

Wil je alle filmpjes van London Edge zien? Abonneer je dan op mijn kanaal!

Ik kan niet wachten om die schoenen in handen te krijgen! Ik weet uit ervaring dat swing broeken mij niet staan maar erg leuk om te zien dat ze zo’n groot aanbod hebben! De bloesjes moet ik eerst zien in de grote maten, ik betwijfel of mijn boezem er in past.

Wat vind jij het leukste uit deze collectie?

5 reacties

  1. Liesbeth

    ik ga voor banned dit seizoen….’40s is toch meer mijn ding dan ’50s 🙂

  2. G

    Die schoenen!! Ook al kan ik echt niet op hakken lopen vanwege rugproblemen, dan toch die schoenen!!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.