De oplossing voor schurende bovenbenen? Bandelettes!

Reacties 61

Ik ben in mijn leven dikker geweest dan ik nu ben en ook veel dunner, wat ik echter altijd heb gehad, als vanaf heel jong: schurende bovenbenen. Voor degene die het hebben hoef ik absoluut niet uit te leggen hoe naar dat is. Blote benen? Kan niet! Nee niet alleen dikke mensen hebben dit, als je de pech hebt dat jouw bouw zo is kan je nog zo dun zijn, schuren zal je.

We gebruiken talkpoeder, afgeknipte panty’s, korte broekjes en zelfs speciaal glijmiddel ontwikkeld voor marathonlopers. Leuk is anders. Ik zag op een aantal Amerikaanse blogs iets voorbij komen dat hoop gaf, Bandelettes en ik moet zeggen: halleluja!

collage bandelettes

Bandelettes zien er uit als de bovenkant van hold-up kousen, zacht kant met boven en onder een brede strook siliconen zodat het blijft zitten. Ze hebben ze ook in een gladde stof die ze ook voor heren adviseren en adverteren als de unisex versie, goed voor het sporten. Ze komen in zwart, bruin, huidskleur, wit en rood in verschillende kantpatroontjes.

Werken ze?

BAndelettes 8“Dat is allemaal leuk en aardig Lana maar werken ze?” Daar kan ik heel kort over zijn: ja!

Het is natuurlijk nog niet bloedheet geweest dus ik weet niet hoe ze blijven als je erg gaat zweten maar ik heb ze twee volle dagen gedragen en ik ben helemaal om!

Het is bijna niet te omschrijven hoe fijn het is om gewoon blote benen te kunnen hebben. Ik was bang dat ik last zou krijgen van het kant maar eigenlijk helemaal niet, ook leken ze me wat smal maar het stukje dat tegen elkaar schuurt is niet zo heel groot dus dat werd ruim bedekt.

Bij toiletgang hoeven ze niet uit, dat voelt de eerste keer raar maar ze zitten niet in de weg ofzo hahaha.

Fifties ondergoed

Bandelettes 2Een van de leukste dingen van de bandelettes vind ik dat ik eindelijk weer mijn fifties ondergoed aan kan. Ik heb een prachtige step-in waar je kousen aan kunt klikken maar ik kreeg altijd last van mijn dijen. Nu heb ik hem een hele dag aangehad onder een kokerrok, samen met mijn naadkousen. Dit geeft me enorm veel mogelijkheden om meer echt fifties ondergoed te gaan dragen!

 

Maat

Bandelettes stuurde mij de zwarte in maat C en de huidskleurige in maat D Ik pas ze beide maar ik zit er echt precies tussenin. De huidskleurige is als ik iets afval te groot en de zwarte is als ik iets aankom te klein. Mijn dijen hebben op het punt dat ze tegen elkaar aan schuren een omtrek van 71cm maar daarboven en daaronder zijn ze een stuk smaller, ze adviseren op hun site om een maat kleiner te kopen dan je maten aangeven, dat onderschrijf ik volledig!

Kortom

Ze kosten $15,99 de dollar heeft wel eens gunstiger gestaan maar ik vind het nog goed betaalbaar. De verzendkosten zijn $3,99 en ik had ze een week na mijn mailtje in huis.

Ik ben er enorm blij mee en zou ze zeker opnieuw kopen! Ik kan niet wachten om hoogzomer niet mijn strakke korte broekje onder mijn kleding te hoeven dragen en ik kan eindelijk weer kousen dragen!

Ik vond het trouwens doodeng om deze foto’s te maken, laat staan om ze online te zetten!

collage bandelettes 2
Deze post bevat producten die ik gekregen heb, lees voor meer informatie mijn disclaimer

Heb jij last van schurende bovenbenen, wat is jouw oplossing?

61 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.