Andermans boodschappen

Reacties 34

Ik kan niet de enige zijn. Kom op, jij doet het toch ook? als je in de rij staat bij de supermarkt spieken wat je medeshoppers op de band leggen? Ik kan het niet laten, ik verzin er ook altijd hele verhalen bij, ik heb er ook een mening over. Eerlijk? ik snap niet hoe andere mensen boodschappen doen, ben ik nou zo raar met mijn band vol groenten? Halen andere mensen die ergens anders of kopen ze echt zo weinig?

Het is natuurlijk vreselijk oneerlijk want het is maar een momentopname, daar kan je mensen niet op afrekenen. Een goede vriendin van me hielp ons toen we gingen verhuizen met klussen. Het was de dag voor kerst en we moesten iets kant en klaars eten. Ze ging naar de supermarkt en kocht daar drie kant en klaar maaltijden en twee blikken kattenvoer. Ze voelde de meelij van de kassajuf en de medewinkelaars. Arm kattenvrouwtje dat nergens kerst kan vieren…

Mijn vaste kassajuf vertelde me toen ik naar haar ervaringen vroeg dat er één man was die elke week vijf pakjes shag en twee pakken snijbonen kwam halen. Ik zat ook ooit achter de kassa en dan zie je de raarste combinaties voorbij komen: zes blikken bier en een kindersurprise, een pot sambal en een pak soepstengels, een pak koekjes en een dieetreep. Vast allemaal met een logische verklaring maar toch hahaha.

Eigenlijk moet ik proberen niet zo’n mening te hebben over andermans boodschappen, ik kan er alleen niets aan doen. Als ik een band vol voorverpakte bewerkte spullen zie met één komkommer en een pot erwtjes en worteltjes dan ben ik echt aan het hopen dat er nog ergens anders groente en fruit bij wordt gehaald.

Dit was mijn band een week geleden, doe je ding, heb een mening, en ja dat zijn diepvriespizza’s 😛

Mijn boodschappen

Gluur jij wel eens naar andermans boodschappen?

34 reacties

  1. Pingback: Zelfgemaakte pizza - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.