All hail Bora!

Reacties 46

GIVEAWAY

AND THE WINNER IS….

Met veel zorg uit een bak met namen gepakt: Alyson! Veel succes met het jurkje en het kraamkado!

Mijn broer voorspelde het al op zijn sterfbed, je krijgt drie jongens. De eerste had hij al goed maar toen een paar maanden geleden bleek dat ook mijn huidige buikbewoner een jongen is moest ik wel even slikken. Ik heb echt moeten rouwen om de jurkjes…

Kinderkleding naaien is heel erg leuk maar ook erg oneerlijk. Voor meisjes zijn meer leuke stofjes, meer leuke patronen en het is nu eenmaal zo dat een jurkje sneller in elkaar zit dan een broekje.

Gelukkig bestaat Bora! Deze fantastische illustratrice weet precies wat er mist in kinderstoffenland. Het eerste dat ik deed toen ik er achter kwam dat ik een tweede zoon zou krijgen was een geniaal vikingenstofje bestellen. Dit in aanvulling op de verschrikkelijk leuke wasbeertjesstof die ik al had liggen. Van een lieve vriendin kreeg ik nog een stuk leuke monsterstof kado. Toch zit ik regelmatig te kijken naar haar aanbod, als ik het financieel aan zou kunnen dan zou ik al haar stofjes hebben.

Omdat ik niet alleen wil staan in mijn borastofjesverslaving ga ik een stofje weggeven! Ik heb erg veel moeite om hem niet zelf te houden maar ik moet sterk zijn.
Deze geniale scootertricot mag ik van Bora weggeven. Een halve meter en een enorm stuk scooterlint.

Hoe kan je winnen?

Vertel mij in de comments wat je er mee gaat maken en voor wie het is. Dat is alles. Zondag maak ik de winnaar bekend.

Maar kijk uit, het is verslavend.

46 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.