collectif vintage

Ahoy!

Reacties 9

Toen ik in februari in Londen was werd ik bij  Collectif vintage verliefd op een vestje met een kreeft er op, een kreeft! Ik ben dol op kleding met een beetje humor. Ik combineerde hem met hun nautische rok en kreeg ook nog eens de bijpassende tas kado van mijn moeder! Er zat niets anders op dan naar het strand te gaan. Ahoy!

LeesVoer collectif nautical 2 Leesvoer collectif nautical 3Zowel het vestje als de rok zijn maat 20. Helaas is de rok echt te ruim en moet ik hem een stuk innemen, mijn taille meet op het moment 95cm, als je een vergelijkbare taille heb zou ik de 18 nemen.

Het vestje ga ik alleen maar gesloten dragen dus ik heb er voor gekozen om hem dicht te naaien, zo kan ik hem dragen zonder iets er onder, een maat groter had met mijn 80H ook nog goed gepast, de 20 paste net aan.

Ik draag er een bescheiden petticoat onder, de rok staat al redelijk uit van zichzelf door de stolpplooien maar het geeft net dat beetje extra. Het waaide op de dag van de foto’s behoorlijk dus dat is niet goed te zien.  Leesvoer collectif nautical 5Leesvoer collectif vintage nautical 6-2 Leesvoer collectif vintage nautical 7

Ik ben ook zó blij met het tasje. Ja ik weet dat hij een beetje jetsons futuristisch is maar ik vind hem super leuk.

Outfit details

Top: Collectif Lucy Lobster cardigan* Rok: Collectif Florence sea shell pleated skirt* Schoenen: mijn trouwschoenen! Petticoat: tweedehands Tas: Collectif sailor vanity bag Ketting en haarbloem: tweedehands

(* Gekregen van Collectif Vintage)

Draag jij wel eens iets in de nautische stijl?

9 reacties

  1. Pingback: ik heb een geheime identiteit - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.