achter de schermen

Achter de schermen: Mijn blogkantoor

Reacties 5

Ik schrijf LeesVoer overal en nergens, op mijn telefoon terwijl ik de dreumes naar bed breng, aan de eettafel als peuter naar de peuterspeelzaal is maar sinds kort ook in mijn superdeluxe blogkantoor/naaiatelier/fotostudio/ex-babykamer. Kijk je mee naar LeesVoer’s nieuwe hoofdkantoor?

Het is mijn nieuwe favoriete kamer, heerlijk om een plek te hebben die echt voor mijn blog is. Zo kan ik de deur achter me dicht doen en echt werken. Als ik beneden werk zie ik de hele tijd dingen die nog moeten gebeuren. Ook is het voor de kinderen duidelijk. Als ik in het kantoortje zit is mama aan het werken en dan kunnen ze met hun verzoeken voor knikkerbanen, appels en koekies bij papa terecht. Heerlijk.

Ik heb mijzelf de daglichtlampen kado gedaan voor mijn verjaardag en dat had ik veeeeel eerder moeten doen. Ik hoef nooit meer naar het weer te kijken als ik een video wil opnemen en voor een fotoshoot kan ik nu thuisblijven. Toen de fotograaf van het AD kwam voor de foto die op de voorpagina kwam had ik mijn eigen lampen neergezet, zo goed zijn ze. Ik heb deze Softboxen set Het is bij de Duitse Amazon. je hebt het binnen een paar dagen in huis en geen verzendkosten. Ik ben uberhaupt fan van Amazon.de, ze hebben ook veel biologisch. Misschien moet ik er een keer een blogpost over schrijven!

Ik hoop dat jullie een kijkje achter de schermen van LeesVoer leuk vonden!

Deze post bevat een affiliate link, dat betekent dat als jij iets koopt via deze link, dit artikel of een andere, dan krijg ik een klein percentage. Het kost jou niets extra’s en het helpt LeesVoer in de lucht te houden. Lees ook de disclaimer,

Wat is jouw favoriete kamer in je huis?

5 reacties

  1. Pingback: Weekend! Whisky en Groningen - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.