Bloot op de foto voor a muse a day

Reacties 6

Ik heb het gedaan, zondag stond ik, in de regen, bloot midden in een bos voor de camera. Doodeng, bevrijdend en zo ontzettend gaaf. Ik doe mee aan het project a muse a day van Rem van den Bosch.

Een vriendin van mij deed er aan mee en meteen wist ik: dat wil ik ook. Niet dat ik nou zo’n enorme behoefte heb om me bloot te geven maar ergens in mijn achterhoofd roept er al een paar jaar een stemmetje “als je het niet nu doet, wanneer dan wel?” en dit project is zo bijzonder. Rem fotografeert dit jaar elke dag een andere vrouw op een andere lokatie. Hij schiet op film dus de definitieve foto’s zien we volgend jaar pas. Ik heb al wat polaroids gezien en wow. echt wow. Natuurlijk wel een selfie met de fotograaf gemaakt.

selfie met rem

Het is wel heel raar om een vreemde man aan je keukentafel te hebben voor een kopje thee, waarna je naar een bos rijdt en gaat zoeken naar een mooi plekje. zonder bh onder je kleding want we willen natuurlijk geen strepen op de foto. Ik was blij met het beetje regen dat er viel want niet alleen was het licht heel mooi, ook scheelde dat in de hoeveelheid mensen die we konden tegenkomen.

Mijn kleding uittrekken was niet eens zo raar, ik probeerde er gewoon niet over na te denken. Gelukkig is Rem een van die fotografen die zijn model graag regisseert want anders was ik veel te veel bezig geweest met hoe ik er bij stond. Ik heb nog gebloed voor de kunst toen ik van een globberige boomstronk afgleed en een flinke scheur tussen twee tenen op liep. Maar het was het zeker waard, al is het alleen al om de Utrechtse heuvelrug op een hele andere manier te beleven.

lokatie combinatie

Mocht jij nou ook mee willen werken aan dit project, Rem zoekt nog muzes, vooral in de leeftijdsgroep 20-30 en 60+ Geef je op op de site van a muse a day

 

Zou jij bloot op de foto durven?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.