5 uur is te vroeg

Reacties 6

Ik hou van mijn kinderen, echt. Maar ik had gister voor het eerst in maanden wat vriendinnen over de vloer, het was supergezellig, we namen ook nog een video op die jullie morgen van me krijgen. Maar een van hen was ook net terug uit Cuba, met een fles rum. Het was dus veselijk gezellig en tegen de tijd daik ik mijn haar had ingerold en mijn tanden gepoetst liep het toch echt tegen 2 uur. Dus om dan om vijf uur twee klaarwakkere kindertjes over je heen te hebben springen… 5 uur is te vroeg, altijd!

Maar het is wat het is, dus lig ik nu op de bank te typen met twee tv zombietjes naast me. Morgen is het mijn beurt om te blijven liggen. Klein voordeel is dat ik wel ruim op tijd wakker ben om zo nog even naar de lapjesmarkt te gaan. Deze maand is het Me Made May, een maand waarin ik zoveel mogelijk zelfgemaakte kleding draag dus dan mag ik ook wel een nieuw stofje kopen.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Een mini plog van oma LeesVoer

Een verslag van een overvolle maar supergezellige persdag in Amsterdam

Wat moet je als blogger als  je geen mac wil maar wel een nieuwe laptop nodig hebt

Ik had ruzie met mijn aangifte…

Wat is dat Me Made May nou precies?

Oh man ik geloof dat de kater begint op te komen…

Hoe ziet jouw weekend er uit?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.