5 uur is te vroeg

Reacties 6

Ik hou van mijn kinderen, echt. Maar ik had gister voor het eerst in maanden wat vriendinnen over de vloer, het was supergezellig, we namen ook nog een video op die jullie morgen van me krijgen. Maar een van hen was ook net terug uit Cuba, met een fles rum. Het was dus veselijk gezellig en tegen de tijd daik ik mijn haar had ingerold en mijn tanden gepoetst liep het toch echt tegen 2 uur. Dus om dan om vijf uur twee klaarwakkere kindertjes over je heen te hebben springen… 5 uur is te vroeg, altijd!

Maar het is wat het is, dus lig ik nu op de bank te typen met twee tv zombietjes naast me. Morgen is het mijn beurt om te blijven liggen. Klein voordeel is dat ik wel ruim op tijd wakker ben om zo nog even naar de lapjesmarkt te gaan. Deze maand is het Me Made May, een maand waarin ik zoveel mogelijk zelfgemaakte kleding draag dus dan mag ik ook wel een nieuw stofje kopen.

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Een mini plog van oma LeesVoer

Een verslag van een overvolle maar supergezellige persdag in Amsterdam

Wat moet je als blogger als  je geen mac wil maar wel een nieuwe laptop nodig hebt

Ik had ruzie met mijn aangifte…

Wat is dat Me Made May nou precies?

Oh man ik geloof dat de kater begint op te komen…

Hoe ziet jouw weekend er uit?

6 reacties

 1. Claartje

  Succes met je kater…
  Hier een zieke mini en een waarbij weer een tand door komt. Hij sliep net een paar nachten door, het was hier gisteravond ook gezellig, dus inderdaad om 5 uur (spreken ze dat af ofzo) een brullende baby troosten vond ik wat vroeg… Toen wilde ik weer naar bed maar vond dochterlief dat het licht was en dus tijd om op te staan…

  Jullie doen dat om beurten, slim. moet ik ook es voorstellen

 2. Marjolein

  hihihi, oeps.. .sterkte…. dapper dat je nog naar de lapjesmarkt gaat.

 3. Susan

  Haha, des te zoeter is de volgende keer dat je met je vriendinnen afspreekt en de avond nog jong is 😉 Sterkte, en happy Me Made May!

 4. Jolien

  Oh, herkenbaar… Ben nog bij aan ’t komen van ’n gezellig vriendenweekend, de ochtend dat we op tijd wilden vertrekken laggen de mannen om 6 uur nog te slapen als roosjes, terwijl ze beide andere uitslaapochtenden fijn om 6 uur begonnen te springen. Vanwege vakantie-slaapadresjes resp. bij ons op de kamer en met z’n tweeën in de buurkamer (ook niet veel beter…)

  Waarom is ’t hier zo vroeg licht en waarom zijn zo’n rolluikbakken zo lelijk? 🙁

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.