3X last minute Paasdecoratie

Reacties 8

Stel he, stel. Je hebt besloten lekker niets te doen met Pasen, gewoon niet! Maar op het laatste moment belt je moeder dat ze toch even langskomt of je kijkt naar je paasloze huiskamer en krijgt toch nog zin in iets in thema. Maar echt niet dat je daar veel tijd en geld aan gaat uitgeven. Mooi, dan heb ik drie low budget high impact ideeën voor je. Waarschijnlijk heb je alles al in huis en anders is een tripje supermarkt genoeg!

Je hebt voor alle opties nodig:

drie glazen van verschillende hoogtes
drie stompkaarsen, wit of in vrolijke lentekleurtjes

Een

Paasversiering 2Naast de glazen en kaarsen heb je voor deze versie eieren nodig. Doe voorzichtig de eieren in je glazen en zet ze ondersteboven. Als je twee verschillende kleuren gebruikt heeft het nog meer effect maar dat hoeft natuurlijk niet. Plaats de stompkaarsen er op en voilá een stijlvolle en simpele centerpiece voor salon of eettafel. Ik adviseer als je kleine kinderen of huisdieren hebt om de eieren eerst te koken… seriously.

Simpel maar doeltreffend!

 

 

Twee

Paasversiering 4Voor de tweede versie heb je een enorme zak budgetpaaseitjes nodig. Maak deze versie alleen als je je in kunt houden of als je ze op je werk kunt uitdelen of zo. Er gaan er heel veel in een glas, meer dan je denkt. Koop eitjes die qua kleur bij je kaarsen passen, sorteer ze uit op kleur en maak leuke combinaties. Zet de stompkaarsen er op en klaar!

Wel buiten bereik van kinderen zetten want anders zoek je over een maand nog eitjes.

 

Drie

collage vogeltjes in het glasoptie drie kost je een kwartiertje in plaats van vijf minuten maar het geeft ook een enorm cute effect.
Je hebt wat groen papier nodig en een paar van die gele piepkuikens.

Knip smalle reepjes van het groene papier, voor wat meer diepte kan je twee kleuren groen gebruiken.

Wrijf het papier bij elkaar tot het een beetje stro achtig wordt en je er makkelijk een volumineus nestje van kunt vormen.

Maak een nestje dat onder je glas past en plaats de vogeltjes er op. Zet je glas er voorzichtig overheen, zorg dat alle papiersprietjes er onder zitten.

Plaats de kaarsen op de glazen en klaar is je indrukwekkende pinterestwaardige paasdecoratie.

featured en facebook paasdecoratie

Zo, nu een paasseitje

 Heb jij paasversiering? Hoe ziet die er uit?

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.