Woops

Reacties 11

Oh sjit, het ging vandaag even mis… Ik brei, haak en naai graag om dezelfde reden dat ik graag kook: ik hou er van om iets te creeëren, iets te laten ontstaan uit mijn creativiteit en mijn handen. Breien is daarbij iets wat me enorm uitdaagt omdat het een heel langdurig proces is. Een mooie maaltijd kan ik in een uur op tafel zetten, haken gaat voor mijn gevoel altijd erg snel en een genaaid kledingstuk kan ik in een avond afhebben. Ik ben in juli begonnen met een enorme uitdaging: een vest, niet voor een van de kleintjes maar voor mezelf! Ik dacht zojuist dat ik hem eindelijk af had. tot ik besefte dat ik een grote fout had gemaakt…

Ik besloot in plaats van braaf te gaan bloggen eindelijk het laatste stukje van dit monnikenwerk af te maken. Ik hoefde alleen nog maar de rij met knoopsgaten. Ik hecht net de draad af en leg hem mooi neer voor de foto en zie opeens waar ik volledig de mist in ben gegaan… Ik heb veel te veel knoopsgaten gemaakt.

Dit is op zich makkelijk aan te passen, ik moet de knoopsgatenrij weer uithalen en opnieuw breien… Maar ik moet me er echt even toe zetten, er zit zo veel werk in dit vest. Ik ben nogal ruim bedeeld in de buste dus ik moest er bustdarts in maken, de gauge die in het patroon stond kwam niet overeen met mijn wol dus ik heb mijn zeer beperkte wiskundige kennis moeten loslaten op het patroon en het volledig moeten omrekenen. En überhaupt tijd vinden om te breien is met twee mini’s zeer uitdagend.

Maar ik ga door, ik moet het echt afmaken. Ik word echt diep ongelukkig als ik dingen niet af maak. dus nu uithalen, ademhalen en opnieuw… Daarna duizend draadjes wegwerken, blocken en dan kan ik hem echt aan jullie laten zien!

Wat moet jij dringend eens af gaan maken?

11 reacties

  1. Pingback: Het duurt even maar dan heb je ook wat | LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.