Weekend! Whisky en Groningen

Reacties 9

Ik zit alweer in de trein, op weg naar Groningen waar ik het hele weekend met whisky bezig mag zijn. Ik ga op het Whisky festival Groningen de mensen kennis laten maken met Bruichladdich, ik ga weer full glam want het blijft leuk om vooroordelen te doorbreken, mannen verwachten gewoon niet dat je er iets vanaf weet, zeker niet als je daar als pin-up staat hahaha.

Ik kijk ook enorm uit naar die hotelkamer enkel en alleen voor mij! Geen kindjes die me midden in de nacht komen lastigvallen. Hoeveel ik ook van ze hou, heerlijk!!

Ik hoop zondagochtend nog een leuk rondje door Groningen te kunnen wandelen voor ik weer aan de slag moet. Ik ben daar echt niet meer geweest sinds ik als jong meisje bij mijn tante ging logeren. Hebben jullie nog leuke tips?

Wat heb je deze week gemist op Leesvoer?

Ik gaf een rondleiding door mijn blogkantoor/ naaikamer/ ex-babykamer

Vintage bloemetjesjurk

Mijn favoriete handgemaakte jurk naar origineel vintage patroon

Koop nooit meer diepvriespizza’s! Zelf pizza maken is zo makkelijk

Een foto dagboekje van 20 maart, dansfeestje met de kindertjes, hard aan het werk en uit eten met mijn lieve vriendinnen

Mijn obsessie met geel loopt lichtelijk de spuigaten uit…

Eindelijk een oplossing voor schurende bovenbenen, het is nog een elegante oplossing ook! Tevens sta ik in mijn ondergoed op de foto. doodeng

Ook leuk

Druk bezig voor het perfecte bikinilijf? Hier alvast wat inspiratie 😉

Al ben ik een enorme chaoot, deze absurde vorm van compulsieve netheid is heerlijk om naar te kijken!

Wie wil er geen Jean-Luc Picard cookiejar?

Ahhhh so cute, een meisje krijgt kado’s van de kraaien die ze al jaren voert

Hoe erg moet je je vervelen?

 

Wat ga jij doen dit weekend?

9 reacties

 1. Zondagochtend even een koffietje doen bij ’t Feithhuis met een tijdschriftje is heel fijn wakker worden. Of even een rondje Noorderplantsoen en koffie bij Flinders? Het is een heerlijke stad, heel veel plezier. Prachtig blog heb je btw.
  Ella onlangs geplaatst…Comfort food; tomatenrisotto

 2. Eveline

  Geen tips, maar wel heel veel plezier gewenst!

 3. madelief

  je kan een stadswandeling halen bij de vvv op de grote markt. Daar kun je dan gedeeltes van lopen,leuk hofjes bekijken en zo;-) Maar misschien neem je wel beter een zuidwester mee want hoe het weer zal zijn 🙁 Geniet in elk geval van je vrije weekend!

 4. Heel veel plezier! Qua tips: je lijkt het te treffen in het opzicht dat het koopzondag lijkt te zijn (ik tref dat soort dingen meestal bij toeval als ik er langs fiets, dus heb het even gegoogled).

  Op de Vismarkt staat er als het goed is dan een leuke rommel/vlooienmarkt. Ik heb daar ooit mijn naaimachine vandaan gehaald (http://gemeente.groningen.nl/markt/markt-in-groningen ).

  Tegenover de Der Aa-kerk heb je Wereldburgers ( http://wereldburgersgroningen.nl/ ). Gaat pas om 12 uur open, dus misschien te laat, maar een hele leuke tent om iets te drinken, een burger te nuttigen of een veganistisch ijsje te eten! Tegen de Der Aa-kerk zit ook een heel lief winkeltje, het Hanzehuis, met allerlei (veelal thee en zoete) producten die je niet in de supermarkt tegenkomt, maar ik weet niet of die open zal zijn op zondag. De Folkingestraat is ook altijd heel leuk om even doorheen te lopen.

  Verder is het Noorderplantsoen altijd wel leuk om een rondje in te lopen. Het Infoversum ( http://www.infoversum.nl ), 20 meter fulldome theater is ook een bezoekje waard zowel binnen als de buitenkant, maar misschien een beetje uit de richting.

  Het beste uitzicht is te verkrijgen vanaf de Martinitoren, als het een beetje helder is. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en geniet van je Whisky-weekend! 🙂
  Jorien onlangs geplaatst…Owls

 5. Lana

  Ohhhhhh rommelmarkt! Ik weet waar ik heen ga! Bedankt voor je uitgebreide tips, echt lief

 6. Marijke

  Ohhh whiskyfestival, tof!! Ik hou er ook van om op whiskyproeverijen wat vooroordelen te doorbreken als -vaak dan- enige aanwezige vrouw. Geniet van je weekend!

 7. Iris

  Het is tegenwoordig elke zondag koopzondag in Groningen trouwens. Bij Britta is ook zeker een aanrader, lekkere koffie, zelfgemaakte taartjes en een leuke sfeer! Verder heb ik ook niet veel toe te voegen aan bovenstaanden. Veel plezier!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.