video: confessions of a yarn addict

Reacties 27

Omdat het de spuigaten uit loopt kon het niet anders meer. Tijd voor een interventie. Hallo ik ben lana en ik ben een yarn addict. “Hallo Lana” Om mezelf met mijn neus op de feiten te drukken heb ik een video gemaakt om jullie al mijn breigaren te laten zien. Het is echt heel erg…

Mijn laurier vest, Knitting Hil, De Nederlandse karma swap op ravelry.

En het ergste… het allerergste? Dit was niet eens alles. Ik zag na het filmen dat ik nog een doosje vergeten was. Ik heb dus nog drie bollen sokkenwol, vijf kleine bolletjes noorse wol voor handschoenen en een hele tas met enkele bollen die ik een keer van mijn moeder heb gekregen. Ik ben Lana, ik ben een yarn addict, ik ga cold turkey en koop dit jaar helemaal niets meer!

Heb jij ook een hobby die een beetje uit de hand gelopen is? Of ben ik de enige die zo overdrijft?

27 reacties

  1. Pingback: Me made monday: groene trui - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.