Revamp die basic vestjes

Reactie 1

We willen het misschien niet toegeven maar de herfst komt er toch echt aan, en met de herfst de alomtegenwoordigheid van vestjes. We weten allemaal waar we aan goedkope basic vestjes kunnen komen maar die zijn toch vaak een beetje saai. Gelukkig kan je er met een paar minuten werk er iets veel leukers van maken.

Het zal je verbazen hoeveel leuker je een vestje kunt maken met nieuwe knopen. Basic vestjes hebben meestal saaie knoopjes in dezelfde kleur als de stof, een knoopje in een contrastkleur of een andere tint maakt het kledingstuk in een klap bijzonder.

revamp basic vestjes leesvoer diy-9

Maar knopen zijn duur

Ik hoor je denken: “ja maar knopen zijn duur!” Dat hoeft helemaal niet. Natuurlijk kan je naar de fourniturenwinkel en knoopjes per stuk kopen maar ook winkels als de action en de HEMA hebben fleurige knoopjes voor weinig geld.

revamp basic vestjes leesvoer diy-6

Als je echt creatief wilt zijn ga dan naar de lokale tweedehands winkel en kijk eens anders door de rekken heen. Misschien hangt er wel een spuuglelijke bloes voor een euro die toevallig de allerleukste knoopjes ooit heeft.

revamp basic vestjes leesvoer diy-5

Ik oogst ook altijd de knopen van versleten kleding en zelfs de saaie knoopjes die ik van de vestjes afhaal gaan in mijn knopenkast want die kleuren misschien wel weer heel leuk bij iets anders. Dit donkergroene vestje was op zich heel mooi van kleur maar net een beetje niksig. Door plastic sluitingen te vervangen door mooie lichtgroene knoopjes van melkglas is het opeens een mooi stuk in mijn garderobe in plaats van alleen een extra laagje.

basic vestjes revamp collage groen

Ik ben enorm verwend met mijn enorme kast vol knopen, toch is het echt waardevol om eens naar de vestjes in je kast te kijken. Misschien ligt er wel een saai basic vestje dat met een nieuw setje knopen opeens een onmisbaar herfstitem wordt. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik nieuwe knoopjes op deze vestjes heb gezet! Kom maar op met die herfst.

Vervang jij wel eens  saaie knopen voor iets leukers?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.