Prettig weekend!

Reacties 15

Jaaah, het is weekend. Ik heb altijd veel meer plannen dan tijd. Zo wil ik heel graag meedoen aan The autumn of a thousand shirtdresses.  Ik zie mezelf al flaneren in een prachtige shirtdress in schotse ruit. Gelukkig geeft ze ook allerlei tips voor het perfect aanpassen van het patroon.  Maar ja, om zoiets te kunnen maken heb ik best wat ongestoorde naaitijd nodig en dat gaat dit weekend niet lukken. Ook heb ik nog geen schotse ruit stof…

Eigenlijk wil ik ook al weken een stuk muur bij de eettafel in een spannende kleur verven. Fel oker denk ik, of misschien wel brede horizontale strepen. Maar ik zie het dit weekend niet gebeuren.

Of dan zie ik weer voorbij komen hoe je van gekmakende incomplete spellen superleuke magneten maakt. Maar dan bedenk ik me op tijd dat ik een inbouwkoelkast heb en ze dus nergens op kan prakken.

En trouwens, ik moet mijn Lauriel vest nog afbreien, ik hoef alleen nog de knopenrij! ZIt jij trouwens al op Ravelry? Onmisbaar als je aan breien of haken doet.

Maar daar heb ik eigenlijk ook geen tijd voor aangezien ik de hele zondag whisky sta te schenken op de Laphroaig stand op het international Whisky festival in Den Haag. Vorig jaar moest ik overslaan wegens net bevallen maar twee jaar geleden stond ik daar al met de masterblender.

Maar eerst natuurlijk uitgebreid ontbijten van mijn herfstservies!

Het is een extra leuk weekend voor Annemieke en Kim. Zij hebben namelijk mail dat ze de notorious giveaway hebben gewonnen!

Wat ga jij doen dit weekend?

15 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.