Prettig weekend! Ik sta in de krant!

Reacties 6

Een paar zonnestraaltjes gaven me alweer enorme hoop op de lente, maar helaas duurt dat echt nog even, al kan je nog wel lekker uitwaaien. Als je dan toch aan het uitwaaien bent, kijk tijdens die beker warme chocolademelk na afloop even in het AD. Als het goed is sta ik daar met een full glam pin-up foto in!

Hoezo dat dan?! Ja de huishoudbeurs bestaat tig jaar en ze wilden iets doen met toen vs nu. Als je zoekt op huisvrouw dan kom je mij al snel tegen. Gister kreeg ik dus een telefoontje, wil je meewerken en dan komt er zo ook een fotograaf langs… Ehm ok. Nu moet je weten, ik had pyjamadag. De kinderen waren opgehaald door opa en ik ging in joggingbroek de hele dag stukjes tikken.

Dat werd dus even in een uur een krantwaardige look in elkaar flanzen

AD fotoshoot

Ik ben heel benieuwd!

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Mijn avonturen op het Hielander Whisky festival en een iets te eerlijke pin-up make-up transformation

De nieuwe collectie van Miss Candyfloss is weer enorm slecht voor de portemonnee

Dat dierproefvrije make-up nog niet zo alom vertegenwoordigd is als je zou willen

Ook leuk

Welk type moeder ben jij? Ik ben duidelijk de blonde hahaha

Hoe wiskunde je aan een relatie kan helpen en in een kan houden

Wat gebeurt er als je een baby dansles laat geven?

Vintage girls have problems too

Wat ga jij doen dit weekend?

6 reacties

 1. Ik zag je al in mijn brievenbus vanochtend om 7 uur. Leuk! Gefeliciteerd!
  En het moederfilmpje: de blonde, da’s duidelijk. Minus de telefoon, die was er nog niet tussen 24 en 34 jaar geleden toen mijn baby’s nog baby’s waren.

 2. Marjolein

  Ik zag in het krantenrek in de winkel in een flits een kop over het hebben van een huishoudster en huisvrouw zijn, en toen moest ik aan jou denken, vanwege die blog die je daar een keer over schreef. Da’s toevallig, dacht ik, er zijn er meer :D.
  En twee tellen later vanuit een ander gezichtspunt zie ik ineens de hele voorpagina en staat daar jouw foto bij die kop!! Heeeel grappig! Ook geinig hoe je (mijn) geheugen dan werkt op zo’n moment. Je toenmalige blog heeft blijkbaar indruk gemaakt :D.

 3. Annette

  Ik zag je, gisteravond toen we uiteten gingen in t Griftpark! In het AD dan hรจ ๐Ÿ™‚
  Wilde m stiekem meenemen, maar vond dat ook zo wat… Graag een linkje idd!

 4. Pingback: Achter de schermen: Mijn blogkantoor - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.