Doe het niet! Verder prettig weekend

Reacties 4

LeesVoer top tip: Als je op vrijdagavond met twee oververmoeide kinderen in de auto in de buurt van de IKEA bent, denk dan niet: “hee anders gaan we daar wat eten…” En ga dan zeker niet nog even de winkel in om wat glazen te halen die gesneuveld waren. Niet als je niet als een stel burgerlijke zombies in de rij bij de ijsjes wilt staan omdat je de peuter nou eenmaal beloofd hebt dat hij er een mocht… Maar verder gaat het prima hoor.

Over tot de orde van de dag. Ik vond in een la een ziplockzakje met allemaal stukjes stof. Het bleek een volledig voorbereid bodywarmertje in maat 92, ik had hem voorgeknipt en vergeten in elkaar te zetten voor de eerstgeborene. Als ik niet opschiet is de benjamin er ook al weer uitgegroeid dus ik moet verplicht achter de naaimachine.

Natuurlijk moet ik ook het filmpje monteren dat ik afgelopen woensdag opnam tijdens het bowlen met André Kuijpers, ja, de astronaut. Iets met handen in bakken ijswater en gehuurde schoenen.

Als jij nog een momentje over hebt dit weekend:

De reden dat openbare toiletten vreselijk seksistisch zijn

Alle metrostations fotograferen, het torentje op de frankfurter tor in en nog veel meer dingen op de bucket list van Berlijn blogger Marjolein

Hoe je van een oud boek een tof tasje maakt

En het is een nieuw jaar dus tijd om te kijken of je bh’s nog goed zijn. Natuurlijk weten jullie allemaal waar je op moet letten als je een bh gaat kopen, maar net zo belangrijk is weten hoe je een bh aan moet trekken

En natuurlijk kan je kijken op mijn twitter, instagram, facebook, youtube of pinterest als je nog meer LeesVoer wilt!

Wat ga jij doen dit weekend?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.