Prettig weekend

Reacties 8

Wat een rustig weekend leek is behoorlijk druk geworden door een impulsieve actie. Ik besloot namelijk dat mijn keuken saai is en vrolijker moet. Gisteren heb ik tussen de bedrijven door al een groot deel gedaan maar vandaag zal ik nog wel wat uurtjes met de kwast aan de slag moeten. Ik had gewoon een onbedwingbare behoefte aan geel.

En nu wil ik deze…

en deze…

 en eigenlijk wil ik per direct mijn lelijke gestoffeerde trap omtoveren…
Natuurlijk zien jullie snel het resultaat, op instagram staat alvast een voorproefje!

View this post on Instagram

#Progress #yellow #kitchen #paint #makeover #impulsive

A post shared by Lana (@lanaleesvoer) on

Verder kan ik eindelijk mijn cirkelrok van schotse ruit afmaken omdat ik na veel zoeken  crinolineband heb gevonden!

Ik beloof hem te showen als hij af is, al wil ik er het liefst eerst nog een bijpassend bloesje bij maken.

Verder heb ik een verjaardag en is mijn pot met authentieke pepernootkruiden helemaal leeg. Tijd om een nieuwe batch te maken!

Wat zijn jouw plannen?

8 reacties

 1. Hoopvol klikte op de link van het crinolineband. Waaaaarwaarwaar? Wil je verklappen waar je het gevonden hebt? Kan ik ook weer iets afmaken! Verder een rustig weekend, mijn keuken is al geel 🙂

 2. june

  mooi dat plafond zo, en die trap lijkt me ook heel gaaf!

 3. Oh lekker vrolijk zeg! Ik ga het huishouden doen, aan de site werken, sporten, de normale weekend dingetjes dus!

 4. Heerlijk impulsief! Die pannen zijn prachtig. Ik heb wel een fluitketel van dit merk (hoe heet het ook alweer). Vanavond een advent concert, vanmorgen kringlopen 🙂 Fijn weekend!

 5. de moestuinkoningin

  Vergeet niet te vermelden dat je ook nog een vriendin uit de brand helpt! Wij zijn even ziek thuis en Lana wil onze jongste, die even oud is als haar oudste, bij hun laten spelen tot na het avondeten. Praise!
  Ik heb de keuken gezien, het is een prachtige kleur!! insprireert mij om onze keuken ook aan te pakken, die is met bordeauxrode muren niet echt licht te noemen 😉

 6. Claartje

  Heerlijk al dat geel. ik ben vanwege een geelzuchtige moeder opgegroeid in een huis met een wisselend gele collectie. kasten, vazen, servies, tafel en stoelen… wel gewaagd dat plafond! die trap is ook gaaf trouwens…

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.