Plog 20 maart

Reacties 17

Afgelopen vrijdag had ik een ochtend met de jongens, een middag hard aan het werk en een avond met de leukste vrouwen van de wereld. Kijk mee naar mijn dag in beeld!

plog 20 maart 1Toen ik beneden kwam werd ik hiermee begroet “die, op mama” Oftewel, ik wil in de doek! Meneer LeesVoer had ze aangekleed en ontbijt gegeven, de schat. Dit is trouwens een zelfgemaakt shirt.

plog 20 maart 2Peuter zat nog aan zijn boterham en ook hij heeft een zelfgemaakt shirt aan.

plog 20 maart 3Ik ben totaal make-uploos en mijn haar zit voor geen meter maar bla, ik ga vanavond pas de deur uit dus dat kan wel even wachten. Dreumel zit lekker op mijn rug.

plog 20 maart 4Ik heb trek in havermout en de kinderen hebben ook nog trek na hun ontbijt.

plog 20 maart 5Peuter hielp supernetjes met pap koken maar toen ik de pan van de pit had gehaald pakte hij de pit vast. Au! tien minuten onder de kraan en daarna even buurman en buurman met de hand in een doek.

plog 20 maart 6Afgekoeld na de eerste hulp maar wel erg lekker. Zeker met een snufje echte pepernotenkruiden

.plog 20 maart 7De hand was weer “repariert” dus we hebben een knikkerbaan gemaakt.

En tussendoor hadden we nog even een dansfeestje:

plog 20 maart 8Om 10.15 komt opa om de mannen op te halen, ze gaan spelen bij opa en Oma en vanavond haalt Meneer LeesVoer ze weer op.

Plog 20 Maart 9Ik ga lekker aan het werk, eigenlijk had ik in mijn blogkantoor moeten gaan zitten maar ik ben nog niet helemaal gewend dat ik een kantoor heb! Ik lunch met roggecrackers met roomkaas en gerookte zalm, en natuurlijk een beker Engelse thee.

Plog 20 Maart 10Ondertussen ontploft twitter door de #wijoverdrijvenniet tweets, ik deel ook mijn ervaringen.

Plog 20 Maart 11Er komen vandaag twee pakketjes binnen, deze zat ik al op te wachten: bandelettes! Kanten banden die je kan dragen op de plek waar je dijen tegen elkaar schuren. Ik ben ze aan het testen en ze lijken echt goed te werken! Binnenkort de review.

Plog 20 Maart 12Heel onverwacht een doos van de GAMMA in het thema milieuvriendelijk klussen! Ik heb helaas niets te beitsen of in de olie te zetten maar ik vind het super om te zien dat ook klusbedrijven met groen bezig zijn. De dunne plastic inleggertjes voor de verfbakjes zijn een goed idee. Zo kan je ze hergebruiken zonder verf het riool in te spoelen.

Plog 20 Maart 13.2De schoorsteenveger kwam en had minder goed nieuws, ik was er al bang voor maar de schoorsteen moet gerenoveerd.

Plog 20 Maart 15Rond twee uur heb ik toch nog trek dus ik maak een snel groentesoepje met glasnoodles

Plog 20 Maart 16Blog blog blog blog

Plog 20 Maart 17En toen was ik de tijd vergeten! Ik had een volledige pincurlset willen doen maar ik kom nu al te laat. Heel snel hair en make-up doen.

Plog 20 Maart 19Ai ik zie nu pas dat de foto bewogen is maar dit is wat ik er met haast van gemaakt heb.

Plog 20 Maart 20Dit zijn ze, de tofste vrouwen van de wereld, nou mijn wereld dan. We kennen elkaar al 14 jaar en zijn tussen de 11 en 13 jaar vriendinnen, het duurde voor sommige  van ons even om tot elkaar te komen hahaha.

Plog 20 Maart 21.2Mijn allerliefste vriendin en ik, we worden een beetje raar zodra we samen zijn.

Plog 20 Maart 23.1We aten bij Keuken, erg goed gegeten en niet duur! Ik kon niet kiezen en mijn buurvrouw ook niet, vandaar de gesplitte hamburger.

Plog 20 Maart 25.1We vierden haar verjaardag, wel zeer verlaat maar dat maakt niet uit. De bediening snapte de hint en we kregen vuurwerk aan tafel, dan ben je pas echt jarig.

Plog 20 Maart 27Toen weggingen waren ze al aan het opruimen, we doen dit veel te weinig, en mijn cognac sloot de avond perfect af.

Hoe lang ken jij je beste vriendinnen?

17 reacties

 1. Brenda

  Ik ken mijn vriendinnen van de basisschool, middelbare school en 1 is de vriendin van een vriend van mijn partner. Ik heb geen hele rits vriendinnen, vind ik niet nodig.

  Ben trouwens mega benieuwd naar die bandalettes! Hoor graag of ze t kopen waard zijn want ik zoek al jaren naar een oplossing voor t “schuurprobleem”.

  Groetjes Brenda

 2. Lana

  Vrijdag staat mijn review in de planning, ik heb ze natuurlijk niet kunnen testen met bloedheet weer maar ik kan zeggen dat ik blij verrast ben

 3. Linda

  ik en mijn beste vriendin zijn al 29 jaar bevriend. Al op de kleuterschool waren we onafscheidelijk.
  En nu zie ik haar eigenlijk veel te weinig, maar ze is nog steeds de liefste!

  Groetjes Linda

 4. lisa

  Ik ken mijn beste vriendinnetjes 8 jaar en 9 jaar maar met beide pas sinds 4 of 5 jaar echt goede vriendinnen.

  Die verf inleg bakjes van de gamma hebben ze al een tijdje en zijn de beste uitvinding ooit! Ik heb een grafhekel aan verfbakjes schoonmaken en dit is ideaal. Kan je ook snel switchen tussen kleuren zonder uitgebreide sop-beurt tussendoor.

 5. Iris

  Ook ik ben erg benieuwd naar de Bandalettes, nog nooit van gehoord, maar wel erg veel ervaring met het schuurprobleem. Dit ziet er nog enigzins charmant uit!

 6. marlous

  Ik kan mijn vriendin al vanaf ik mij kan herinneren,we wonden altijd tegenover elkaar.
  dit hebben we zelf vol gehouden toen we een huis kochten ,maar helaas liep mijn relatie mis en besloot ik roet in het eten te gooien door 1,5 uur verder weg te gaan wonen.
  natuurlijk mis ik de kopjes koffie en de momenten dat ik niets hoef te zeggen want zij snapt mij altijd,maar we blijven besties.. want we zijn nou eenmaal familie 🙂

 7. Lotte

  Je bent zelf een beetje raar :P. Love you!

 8. Jolien

  Ben jaloers op je zalmbroodje, vind dat ook zo lekker, maar zo’n pakje van 100g voor minimaal €6 is toch een beetje gortig. Van ’t weekend weer eens inslaan in NL. Bij de Lidl is ’t wel betaalbaar, toch?

  Toevallig ga ik dit weekend naar NL, voor ’n vriendinnenverwendag. ’n Aantal jaar terug in ’t leven geroepen na veel gezeur van mij, was eigenlijk bedoeld als ’n weekend, maar door kinders enz. tegenwoordig teruggebracht tot een dag. We zijn met z’n zessen, dus in clubjes van 2 proberen we om de beurt iets te organiseren. Nu ’n welnessdag op het program, ben daar helemaal niet van, maar we zullen zien, ben benieuwd! Toeval wil ook dat ik ’n dag met m’n schoonzusjes op pad ga, dus heb ’n paar leuke dagen voor de boeg. 🙂 Zonder kinders overigens, vind dat stiekem wel lekker…

 9. sanne

  Eén vriendin ken ik al 16jr (van de middelbare school) de andere twee een jaartje of 10 (studietijd).

  Maar m’n lieve zussen zijn ook échte vriendinnen en die ken ik 28/26jr 🙂

 10. Lana

  Ja bij de lidl is het goed betaalbaar! En in een wellnessresort kan je vast ook gerookte zalm krijgen 😛

 11. Irene

  Wat een heerlijk dansje van je peuterman! Fantastische bos blonde krullen heeft ie ook trouwens. Mijn mannen lijken qua haar op hun vader (die is kaal…dus dan weet je genoeg).
  Ik ken mijn beste vriendinnetje inmiddels 28 jaar, en ze komt dit weekend op bezoek, jippie!

 12. Annemieke

  Kun je niet eens een blogje schrijven over je draagdoeken? Welke maat, materiaal en hoe knoop je ze? Tips en trucs…

  Groetjes!

 13. G

  Mijn beste vriendinnetje ken ik mijn hele leven! Zo gaaf om aan een half woord genoeg te hebben! Maar ook eentje die ik nog maar een jaar ken, maar zoooo klikt! Bijzonder!!

 14. Eén beste vriendinnetje… haar ken ik 22 jaar, soms zien we elkaar lang niet maar als we elkaar zien is het feest! Mannen en kids kunnen erg goed met elkaar, het is altijd gezellig!
  Nathalie onlangs geplaatst…Ongeveer 8 jaar geleden!

 15. Ik ken mijn vriendin nu zo’n 19 jaar, van de zandbak waar onze kids lekker aan het spelen waren. Zij was net verhuisd uit de Bijlmer en bleek aan het einde van de straat te zijn komen wonen. Het was vriendschap ‘op het eerste gezicht’, ook tussen onze oudste dochters!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.