Nog lang en gelukkig

Reacties 11

Vier jaar ben ik nu getrouwd met meneer Leesvoer,We hadden een sprookjesachtige bruiloft in het centrum van Utrecht en zijn misselijkmakend gelukkig met elkaar. Maar daar op zolder lag mijn prachtige trouwjurk te verpieteren. Ik wil hem niet verkopen, ik heb geen dochters om hem voor te bewaren, wat moet ik er mee? Gelukkig ben ik gezegend met een fantastische huisfotograaf. Ze is zo gek om in het kleine beetje vrije tijd dat ze heeft regelmatig op te draven omdat ik zo nodig over positiekleding moet schrijven of omdat ik nieuwe promotiefoto´s nodig heb.

Dus toen ik haar vroeg om mij te helpen om een niet romantische “four years after” reportage te maken stelde ze niet teleur. Want het getrouwde leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Klik door voor meer deprimerende foto’s en één vreselijk lieve.

Four years later

Four years later

Four years later

Maar stiekem is meneer LeesVoer helemaal geen afwezige vader hoor. Hij is fantastisch, kijk maar.

Four years later

11 reacties

 1. Annelies

  Ze zijn leuk, en na 21 jaar getrouwd zijn nog steeds herkenbaar!

 2. Britt

  Jullie zijn een mooi gezin!
  Ook al is het misschien niet altijd “rozengeur en manenschijn” samen sta je sterk. Ik wens jullie een fantastisch 5e huwelijksjaar!

  (zelf ben ik komende dinsdag 4 jaar getrouwd. Dat “vieren” we met een bezoek aan de mediator die ons door een scheiding gaat coachen)

 3. Lana

  Ah Britt wat naar. Veel sterkte en een amabele scheiding toegewenst.

 4. lotte

  Geniale foto’s. En het prachtigste van mamma zijn: kindje op je rug en door ;-).
  Prachtig idee, deze foto’s.

 5. Barbera Veul

  Geweldig idee! En jullie redden het wel, jullie 60-jarig huwelijk met deze humor!

 6. Mirjam

  Ik ben 12,5 jaar getrouwd met de liefste en het is herkenbaar. Alleen die zooi in huis zou ik compleet stapel van worden 🙂
  Dat werd lange nachten boenen..

 7. Suuz

  Ik ben binnenkort 8 jaar getrouwd en zoek een een excuus om mijn trouwjurk weer eens te dragen…

 8. Debby

  Geweldige foto’s. Ik moet nog wat kilo’s kwijt. Maar als ik mijn jurk pas wil ik ook nieuwe foto’s ! Erg leuk idee.

 9. Leuke reportage en leuk idee!
  Ben 8 jaar geleden getrouwd, heb 5 jaar geleden mijn trouwjurk nog aangehad voor hoogzwangere buikfoto’s. Misschien deze week nog eens doen, opnieuw hoogzwangere buikfoto’s 🙂
  Ik ben gezegend met een trouwjurk waar je áltijd nog in past, wat voor kledingmaat of lichaamsvorm je ook hebt (sari) 😉

 10. Geniale foto’s!
  Dat wil ik ook als ik x aantal jaar ben getrouwd! Al hoop ik stiekem dat het dan wat rustiger is dan nu met 3 kleine bengels om me heen én een aanslepende verbouwing. Misschien kunnen we dan eindelijk een idyllische reportage laten maken 🙂
  Geertruurzaam onlangs geplaatst…Papieren huwelijk

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.