Nieuw seizoen, nieuw raam

Reacties 10

Mijn raam was al weer maanden kaal en ik kon het niet meer aanzien. Ik sta op het punt om mijn handen vol te hebben aan een klein vers babymonster dus dit was de laatste mogelijkheid. Op deze prachtig zonnige herfstdag pakte ik de plakkaatverf er dus maar weer eens bij.

Mijn eerdere creaties waren misschien creatiever of gedetailleerder maar hee, het staat supergezellig.

En zo ziet het er van buiten uit:

10 reacties

 1. Else

  Toevallig heb ik afgelopen week ook paddenstoeltjes op mijn raam geverft. Afgelopen jaren doe ik het altijd, vind het er anders zo kaal uitzien. Je raakt er echt snel aan gewent he? Werkt verslavend 😉

 2. Leuk! En dat kan dus gewoon met plakkaatverf? Gaat het er makkelijk af?

 3. Lana

  Erg makkelijk. Kan met een krabber maar ik doe het gewoon met water.

 4. karin

  Als je een klodder behangplaksel door de verf mengt, komt het er heel makkelijk weer af met een krabber 🙂

 5. Pingback: Tien redenen om een schoonmaakhulp te nemen | LeesVoer

 6. Pingback: Prettig weekend, winter is coming | LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.