Monsterlijke dreumes

Reacties 3

Al maanden had ik op zolder een deel van een jumpsuit uitgeknipt liggen. Ik kwam er maar niet aan toe. Gisteren was de maat vol, zeker aangezien de dreumes nu al in maat 86 zit en hij anders uit de nog niet genaaide jumpsuit zou groeien. Ik heb mezelf dus naar de naaitafel gedirigeerd en de locker en de naaimachine aan het werk gezet.

Een hele dag op zolder, een interessante collectie scheldwoorden en een hoop frustratie later was hij af. Natuurlijk met de nodige schoonheidsfoutjes maar soit, ik zal jullie niet vermoeien met epistels over te korte ritsen en patronen met minieme werkomschrijvingen. Hij is prachtig, kijk zelf maar.
Een volledig gevoerde jumpsuit met groene stekels zodat ook aan de buitenkant te zien is dat mijn dreumes soms een echt draakje kan zijn.

image

image

Let niet op de onbedoelde product placement. Voor deze sfeervolle locatieshoot waren wij te gast bij de moestuinkoningin.

image

Ben je geïnspireerd? Hij is gebaseerd op de jumpsuit uit de ottobre kids herfst 2012

3 reacties

  1. Pingback: Gaat nog meer staan plukken | LeesVoer Gaat nog meer staan plukken | Een zoektocht naar domestic bliss omgetoverd tot smakelijk leesvoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.