Miss Candyfloss fall/winter 2015

Reacties 4

Ik heb een soft spot voor Miss Candyfloss, hun kleding is zo vrouwelijk en chique. De nieuwe collectie heeft mij echt aan het kwijlen, geel, groen, schotse ruit… Toen zag ik de collectie die ze samen met vintage model en blogger Idda van Munster hebben gemaakt. Adele is een van de twee zussen die Miss Candyfloss hebben gecreëerd. Ik heb moeten lullen als Brugman om haar voor de camera te krijgen maar het is gelukt!


Wil je alle filmpjes van London Edge zien? Abonneer je dan op mijn kanaal!

Bekijk ook de nieuwe collectie van Banned, Collectif en Hell Bunny
Die laatste geruitte jurk met de strik met zakjes… De groen/geel combinatie. Ik ga op mijn handen zitten

Welk item uit de collectie maakt jou hebberig?

4 reacties

  1. irene

    Mmm…ik ben gek op Miss Candyfloss, maar deze collectie sla ik maar even over. De winterkleuren 2015/2016 zijn geloof ik mijn ding niet. Ook in de stad bij de reguliere mode..Ik mis kleur. Zelfs de tartans zijn zwak van tint, voor mij in ieder geval :-). Ik vind de Collectif collectie leuker dit jaar..en dat is vreemd voor mij…Thanks voor showing de verschillende filmpjes..:-) , LEUK!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.