Horizontale strepen en mijn grootste onzekerheid

Reacties 23

Jullie kennen me als een vrouw met zelfvertrouwen, een vrouw die geen probleem heeft met haar vorm en er plezier in heeft om op de foto te gaan in een leuke outfit. Ik heb één ding waar ik moeite mee heb, de resten van mijn zwangerschappen. Hoewel ik tien kilo lichter ben dan voor de zwangerschap van mijn eerste heb ik nu een buik, hoe meer ik afval, hoe meer het zichtbaar wordt omdat het huidoverschot is.

Toen ik mijn shirtje af had en hem op de foto wilde zetten was de enige rok die er bij paste deze, ik maakte hem ruim voor mijn eerste zwangerschap, hij past prima maar laat alles zien. Eerst dacht ik, dan maar geen foto’s maar nee, dit is ook gewoon wie ik ben.

horizontale strepen 1horizontale strepen 2Het shirtje is trouwens ook een overwinning, het is hetzelfde basispatroon als het gele shirt waar ik zo’n ruzie mee had maar deze is een stuk beter geslaagd! Ja het stofje is wat dun en ja ik had de banen eigenlijk iets anders over de boezem moeten plaatsen maar hee, de strepen lopen wel door in de mouwen en dat is gaaf!

Het patroon komt uit Ottobre 5/2013 patroon nummer 4, maar ik moet zeggen dat ik hem enorm heb aangepast, daar zit bijvoorbeeld geen band langs de halslijn en hij is oversized bedoelt. dus ik heb uiteindelijk drie verschillende maten gebruikt voor het patroon

Hij is volledig met de locker in elkaar gezet en ik denk dat ik hem best vaak ga dragen!
Horizontale strepen 3horizontale strepen 4 Die buik, tja hij zal nog wel iets minder worden en zo niet dan bestaat er heel goed behulpzaam ondergoed. Natuurlijk ben ik trots op het werk dat daar gedaan is. Die twee prachtige jongens die er gewoond hebben zijn fantastisch, maar toch, toch vind ik het moeilijk, naar en niet mooi.

Ik hoop dat het door sporten en afvallen nog iets minder zal worden maar ik hoop vooral dat ik weer in de spiegel kan kijken zonder negatieve gevoelens te hebben over mijn lichaam. Mijn prachtige lijf dat me twee kinderen geschonken heeft en dat me verder zoveel plezier geeft.

Heb jij moeite met (een deel van) je lijf?

23 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.