Vaderdag Special: Meneer LeesVoer vlogt!

Reacties 11

Het was niet makkelijk, hij is niet zo exhibitionistisch, maar ik heb meneer LeesVoer voor de camera gekregen om vragen over het vaderschap te beantwoorden. Ik vond het heel gaaf om hem te horen vertellen hoe het voor hem voelt om vader te zijn. Misschien ook leuk om jouw vader of de vader van je kinderen deze vragen te stellen!

Ik wil er graag even bij zeggen dat deze video vrijdagavond om 23.15 is opgenomen, meneer leesvoer was erg moe en doodzenuwachtig maar ik vind het zo gaaf dat hij het toch wilde doen!

Wat vind je van de antwoorden van meneer LeesVoer?

11 reacties

  1. Pingback: Happy things #2 - LeesVoer

  2. Pingback: Eerlijk bloggen: Meneer Leesvoer op zakenreis - LeesVoer

  3. Pingback: ik heb een geheime identiteit - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.