Vespabloesje en dagelijkse looks

Reacties 7

Poeh hee, dat is nog eens anders voor je kast staan als je opeens per se een zelfgemaakt item aan moet trekken. De komende woensdagen zal ik jullie een overzicht geven van wat ik tijdens me made may draag. Dit is niet alleen om jullie te laten zien wat ik allemaal gemaakt heb maar ook om een idee te geven van wat ik dagelijks draag. Ik krijg de vaak best vaak: zie je er elke dag zo uit? Het antwoord daarop is ja en nee. Ik heb niet elke dag pincurls ingedaan, draag echt niet elke dag veel make-up en heb echt niet altijd een perfecte 50’s look. Deze maand zal vol zitten met draagbare dagelijkse looks met een vintage flair.

Zondag 1 mei

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-1

Een rustig dagje, ik moest wel de deur uit om iets van marktplaats op te halen dus toonbaar was wel belangrijk qua look. Ik besloot dat mijn tafelkleedrok ook prima in de lente kon ondanks de kerstige print. Ik combineerde de rok met een tricot shirt dat ik jaren geleden bij de Cora Kemperman kocht en een simpel vestje van de tweedehands. De schoenen zijn Clarks die aan vervanging toe zijnme made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-2

Maandag 2 mei

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-3

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-4Maandag en dinsdag gaan mijn kinderen naar de opvang en dan ben ik aan het werk. Ik hoefde alleen maar de kinderen op te halen dus het maakte niet heel erg uit hoe ik er uit zag. Voor een comfortabele werklook combineerde ik mijn gele bloemenrok met hetzelfde shirt dat ik gisteren droeg en een lekker wollen vest van een oudere HEMA moam collectie.

Mijn tien jaar oude all stars zullen jullie nog veel langs zien komen deze maand. Ik kocht ze ooit op Lowlands.

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-5

Dinsdag 3 mei

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-6

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-7Man wat ben ik trots op dit bloesje. Ik ben al een tijdje bezig met het perfectioneren van een prinsessenlijn patroon. Met mijn royale boezem is dat wat lastig. Dit bloesje is het resultaat van al dat geklooi. De mouwen ben ik nog niet helemaal tevreden over maar verder is hij echt heel leuk!

Ik combineerde hem met een kort broekje van Forever21 die ik in de taille een flink stuk heb ingenomen. De maat kleiner zat niet mooi maar deze maat 20 was een flink stuk te ruim in de taille. Oh en je kan waarschijnlijk zien dat mijn haar opeens een stuk roder is, en enorm fluffy… Ik heb het de avond hiervoor geverfd (ja ik ben stiekem gewoon een blondine) en mijn haar moet daar altijd even van bijkomen, vandaar de fluff.

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-8

So far so good. Ik heb de laatste weken nog wat prachtige nieuwe items gemaakt en het wordt mooi weer dus ook de super zomerse kledingstukkenIk ga kan ik gaan gebruiken. Wat wel een uitdaging gaat zijn is elke dag foto’s maken, ik heb het Vespabloesje met de zelfontspanner gedaan en dat is helaas goed te zien. ¬†Selfie’s werken gewoon niet zo goed voor looks… al kan je op deze wel goed de print zien. Oh ik zou bijna vergeten te vertellen wat de kosten voor dit bloesje waren.

Stof (die heb ik al liggen sinds 2014!) 5,-
knopen: Uit de schat van Jeanne
garen: had ik nog liggen, laten we zeggen 1,-
Vliseline: uit de stash, ook ongeveer 1,-
TOTAAL: 7,-

me made may 2016 mmmay16 zelfgemaakt leesvoer dagelijkse vintage looks-10

Dit jaar gaat het gewoon lukken!

Welke look vind jij het leukste?

 

 

7 reacties

 1. Martine

  de bovenste!!! Wat leuk om een kerstachtig patroon nu gewoon te dragen. Het was me nog niet opgevallen dat het kerstig was

 2. Hilde

  De eerste, die kleuren staan je geweldig!
  Erg mooi de blouse, ik zie niet wat er met de mouwen is?

 3. Die eerste vind ik erg leuk!
  Maar nu al blote benen?! Zo warm was het toch ook niet de afgelopen dagen? Ik wilde vandaag voorzichtig eens proberen om een kortere legging onder mijn jurk te dragen…
  Jacqueline onlangs geplaatst…Gastblog Martine

 4. Lana

  Ja joh al weken. Ik heb blote benen boven de 12 graden

 5. Ruth

  Ik vind de 3e look echt heeel leuk! Staat ook leuk bij je rode haar. Ookal is die zonnebloemen rok ook wel erg pretty! Ben benieuwd naar de rest van je outfits deze maand!

 6. Barbera

  Het staat je allemaal erg goed! Vooral de kledingstukken die je zelf hebt gemaakt/vermaakt. Toch jammer dat ik 2 linkerhanden heb (daar is niets aan gelogen….).

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.