Matchy matchy

Reacties 16

Het is erg, ik weet het. Het zijn mensen, geen aankleedpoppen maar toch, toch kan ik er niets aan doen; ik hou er van. Regelmatig heb ik peutermonster en babyman in een matching outfit. Dit kan niet heel lang meer duren, als peuter straks naar school gaat mag ik hem het niet meer aan doen maar ik word er gewoon zo vrolijk van! Ik heb al geen meisje dat ik in huisgenaaide jurkjes kan steken, ik ben dus zo’n moeder, en weet je wat? Het kan me niet schelen! Ik bedoel, ik moet er de hele dag naar kijken.

Het komt ook een beetje door het enorm gebrekkige aanbod aan jongenskleding. Natuurlijk zijn er hele leuke dingen te krijgen: on-line, superprijzig en meestal uit scandinavië maar in de gangbare winkels heeft jongenskleding meestal stomme teksten en/of tekenfilmfiguren er op. Mijn oplossing daarvoor is zelf maken met de geniale kinderstoffen van Bora en dan is het gewoon heel makkelijk om uit datzelfde stofje ook een shirtje of jumpsuit voor de baby te maken.

Dat bloedt dan stiekem ook door in de aankopen. Als ik dan in de sale van een scandinavische geniale kleertjesuitbater zit te kijken en ik zie een shirt in peutermaat en even later een jumpsuit met dezelfde print, tja dan is er toch iets sterker dan mijzelf en zit dat setje heel snel in mijn winkelmandje. Maar met de regenkleding ben ik misschien toch iets te ver gegaan. Ik vond in de sale twee met fleece gevoerde regenpakken van mijn favoriete merk, ik heb echt een halve dag getwijfeld of dit wel kon, toch gedaan…

LeesVoerLeesVoer

En nu is het dan zover, officieel zerfst, je weet wel: zomer herfst, en dus gingen de pakken aan naar de speeltuin. Toen moest ik me toch wel even achter de oren krabben en toegeven: ik ben heel erg.

 

Wat vind jij? Matching outfits: cute of zum kotzen?

 

Disclaimer: deze post is niet gespomsord

16 reacties

  1. Pingback: Prettig weekend! | LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.