London Baby!

Reacties 14

HI guys I’m Back, oh nee wacht, het kan weer in het Nederlands. Dat waren 36 hele drukke uren. Ik ging naar Londen om te kijken naar de nieuwe collecties van de vintage/retro kledingmerken. Het was een redelijk last minute beslissing en mijn dreumes drinkt nog bij me dus ik durfte niet langer dan één nacht weg te blijven. Ik heb een heleboel gave video’s geschoten met de ontwerpers van de kleding maar voor nu alvast een fotografische sneak peek.Ik moet er bij zeggen, het nadeel van in je eentje op reis gaan is het gebrek aan fotograaf.

Vroege vlucht

Om zoveel mogelijk uit mijn dag te halen vloog ik al om 7.45, dat betekent om 5 uur opstaan… Om te zorgen dat mijn look zo fris mogelijk zou zijn op de beurs ben ik in mijn pin-curls gaan vliegen. Je kan je misschien wel voorstellen wat er bij security gebeurde… Ze hebben me vriendelijk uitgelachen en ik mocht ze gelukkig inhouden.

geen make-up en in de krullers

london airplane pincurls no make-up

In een toilet op Heathrow wist ik er wat van te maken

heathrow, pin-curls, pin-up

Ik besloot uiteindelijk voor een huisgemaakte outfit te gaan, zo kon ik onbevangen bij elk merk langs. Natuurlijk was het tijdens de blogger meet-up een groot poseerfeest.

London edge featured pinup posing party

Ik kreeg een jurk aangeboden van Voodoo Vixen en een gratis make-up touch up. Mijn visagiste was tiny naast mij maar heeft me enorm mooi gemaakt

Ik heb de hele dag interviews opgenomen met de designers van de verschillende merken. Een van de leukste was met hoofd design van Collectif, Julia. Also known as: manic pixie queen of all mermaids

 

Partytime

Na de beurs werden we met oude dubbeldekkers naar Soho gereden voor de afterparty. Open bar, drag queen en iedereen in zijn mooiste outfit, wat wil je nog meer?

Ik heb enorm lol gehad met de designers van Hell Bunny

En de lounge kittens blew me away. De kwaliteit is natuurlijk ruk, maar je krijgt een goed idee.

Voor een beter idee van hun genialiteit:

Day two, shopping!

Ik ben vreselijk voorspelbaar begonnen met een full English

Ik had veel te weinig tijd in Londen om alles te doen wat op mijn onrealistische planning stond maar een paar dingen zijn me gelukt. Een tripje langs het stoffenwalhalla: Goldhawk road

goldhawk road

een straat vol met overvolle stoffenwinkeltjes met betaalbare designstoffen. Ik heb iets gekocht, dat vertel ik later uitgebreid.

Ik ben natuurlijk even bij Boots en Superdrug geweest maar het hoogtepunt van de dag was BH’s passen bij Bravissimo, ik ben nog nooit zo goed geholpen en ik weet waar ik het over heb!

Ik had nog net tijd voor een kom Pho en toen moest ik alweer richting heathrow.

36 uur is echt te kort maar het was helemaal top. De komende week zal ik de filmpjes uploaden, vertellen wat er in mijn goodybag zat en wat ik allemaal gekocht heb. Stay tuned!

14 reacties

  1. Pingback: Video: Daisy Dapper Lente/zomer '15 - LeesVoer

  2. Pingback: Prettig weekend, over zes weken is het lente! - LeesVoer

  3. Pingback: Voodoo Vixen spring/summer 2015: Appels en plus sizes! - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.