LeesVoer goes London

Reacties 9

Als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in de trein, ik ben samen met de fantastische Lady Geek op weg naar Londen! Vier dagen vol met retro kleding, nerdy dingen en ongegeneerd stappen!

Misschien kunnen jullie nog herinneren dat ik in februari 36 uur naar Londen ging om naar een tradeshow voor retro en alternatieve kleding te gaan. De nieuwe collecties komen er aan dus die wil ik weer bekijken en met jullie delen. Aangezien ik nu geen minidreumes heb die nog nooit een nacht zonder mij is geweest zoals in februari het geval was, neem ik het er van.

Ik ga dit keer ook lekker niet met het vliegtuig! Niet omdat de trein goedkoper of sneller is, omdat ik niet hoef na te denken over bagagerestricties. Ik wil gewoon een beetje kunnen winkelen in Engeland, niet dingen moeten laten staan omdat ik geen vloeistoffen mee mag nemen, niet in het vliegtuig moeten zitten met drie lagen kleding omdat ik teveel gekocht heb…

Vliegen is toch sneller?

Het vliegtuig lijkt misschien sneller maar dat valt voor mij enorm mee. Het is vanaf Utrecht 5,5 uur met de trein, dan ben ik in het centrum van Londen. Vliegen kost maar een uurtje maar met de extra scherpe controles voor Engeland moet je er echt minstens 5 kwartier van tevoren zijn en het kost me drie kwartier om op schiphol te komen.  Van Heathrow naar het centrum van Londen komen kost nog eens drie kwartier en uberhaupt bij de metro komen mag je een half uur voor rekenen. Als je op een ander vliegveld vliegt duurt dat nog een stuk langer. Uiteindelijk kost het me ongeveer 1,5 langer om met de trein te reizen. Die hele tijd kan ik werken op mijn laptop, makkelijk rondlopen en uitgebreid chillen!

Omdat ik zo gewend ben om alleen met handbagage te reizen had ik niet eens een fatsoenlijke koffer! Gelukkig is daar marktplaats en nu ben ik de trotse eigenaar van een banaangele samsonite! Ik stop hem op de heenweg niet te vol en ik hoop hem op de terugweg met moeite dicht te krijgen.

Heb je nog leuke, bijzondere tips voor onze Londen trip?

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.