LeesVoer in Lingerie

Reacties 20

Natuurlijk sta ik regelmatig voor de camera, en hoe moeilijk ik het soms ook vind, ik fotoshop mijn lichaam niet want ik wil er trots op zijn en ook aan jullie laten zien dat je met elk lijf fierce en prachtig kunt zijn. Er was één ding dat ik steeds niet durfde: Een shoot in lingerie. Maar het werd tijd. Op een shoot met wat bevriende pin ups en betrouwbare fotografen ben ik dan ook bloot gegaan. Nou ja bloot, gelukkig is vintage lingerie heerlijk bedekkend.

Twee fotografen hebben mij op de gevoelige plaat gezet. Ik stond op dezelfde plek met dezelfde kleding aan maar toch is heel duidelijk te zien dat het om twee verschillende artiesten achter de camera gaat. En niet alleen omdat de een wat lichte bewerkingen heeft gedaan en de ander niet. Als eerste een selectie van de foto’s van Rik van U-model.

Rik U-Model LeesVoer Lingerie shoot

Het was doodeng, zeker ok omdat de stomme kousen eigenlijk te strak waren aan de bovenkant, Gelukkig is dat op de foto’s niet echt te zien. Ook was de longline bh van Naturana eigenlijk de verkeerde maat. Ik kreeg twee keer de verkeerde opgestuurd en had geen tijd om hem opnieuw terug te sturen. Ik ben niet tevreden met mijn haar en ik zie elke bobbel waar ik niet blij mee ben.

MAAR…

Hoe verschrikkelijk gaaf dat ik het gedurfd heb, dat ik er gewoon sta, in mijn ondergoed en ik ben bloedmooi!

Alphons de Visscher heeft me weer heel anders op de foto gezet

LeesVoer in Lingerie foto Alphons de Visscher collage 2

Op die van Rik ben ik meer een meisje en op die van Alphons meer een vrouw. Hier zitten zoveel favorieten bij! Deze schoot heeft me bloed, zweet en tranen gekost maar het heeft me laten zien dat ik op en top vrouw ben en wat voor een. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Alphons de Visscher leesvoer collage 3

Zou jij het aandurven, een shoot in lingerie?

20 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.