LeesVoer in Lingerie

Reacties 20

Natuurlijk sta ik regelmatig voor de camera, en hoe moeilijk ik het soms ook vind, ik fotoshop mijn lichaam niet want ik wil er trots op zijn en ook aan jullie laten zien dat je met elk lijf fierce en prachtig kunt zijn. Er was één ding dat ik steeds niet durfde: Een shoot in lingerie. Maar het werd tijd. Op een shoot met wat bevriende pin ups en betrouwbare fotografen ben ik dan ook bloot gegaan. Nou ja bloot, gelukkig is vintage lingerie heerlijk bedekkend.

Twee fotografen hebben mij op de gevoelige plaat gezet. Ik stond op dezelfde plek met dezelfde kleding aan maar toch is heel duidelijk te zien dat het om twee verschillende artiesten achter de camera gaat. En niet alleen omdat de een wat lichte bewerkingen heeft gedaan en de ander niet. Als eerste een selectie van de foto’s van Rik van U-model.

Rik U-Model LeesVoer Lingerie shoot

Het was doodeng, zeker ok omdat de stomme kousen eigenlijk te strak waren aan de bovenkant, Gelukkig is dat op de foto’s niet echt te zien. Ook was de longline bh van Naturana eigenlijk de verkeerde maat. Ik kreeg twee keer de verkeerde opgestuurd en had geen tijd om hem opnieuw terug te sturen. Ik ben niet tevreden met mijn haar en ik zie elke bobbel waar ik niet blij mee ben.

MAAR…

Hoe verschrikkelijk gaaf dat ik het gedurfd heb, dat ik er gewoon sta, in mijn ondergoed en ik ben bloedmooi!

Alphons de Visscher heeft me weer heel anders op de foto gezet

LeesVoer in Lingerie foto Alphons de Visscher collage 2

Op die van Rik ben ik meer een meisje en op die van Alphons meer een vrouw. Hier zitten zoveel favorieten bij! Deze schoot heeft me bloed, zweet en tranen gekost maar het heeft me laten zien dat ik op en top vrouw ben en wat voor een. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Alphons de Visscher leesvoer collage 3

Zou jij het aandurven, een shoot in lingerie?

20 reacties

 1. Nee, ik niet, maar ik vind het superstoer van je en de foto’s zijn prachtige van een prachtige vrouw! Maar ik ben sowieso niet zo fotogeniek, vind ik zelf en voel me in de belangstelling al snel onprettig. Dat zie je op foto’s dus ik bedank voor een lingerieshoot. Eens dat elke vrouw (of man) mooi kan zijn, trouwens

 2. Nathalie

  Ik heb in ondergoed in de linda gestaan. Idd net als jij. Je moet blij met en trots op je lichaam proberen te zijn. Dat lukt me niet altijd even goed maar ik doe mijn best. 🙂

 3. Vivian

  You go girl!! Ja Alphons is een topper.

 4. Moooooi!!! Ik geloof niet dat ik het zou durven.

  Miste wel de letterlijke blote billen hahaha 😉 Die zijn vast ook prachtig.

 5. Kim

  Ja en ga het ook doen ook hihihi. Ik moet nog wel even wat mooie lingerie en ern girdle of jarretels kopen, maar heb er zin in

 6. Je zag er prachtig uit!
  Ik had het nooit gedurft, tot dat ik tijdens de shoot zag hoe jij je ligerie rockte op een classy manier ZONDER te veel te laten zien. Dat vond ik zo tof!
  Dus ja, nu heb ik ook een shoot gedaan in lingerie en ben super trots ❤️️

  We mogen laten zien wie we zijn en dan we ons lekker voelen in het lichaam dat ons is gegund.

 7. irene

  Erg gaaf zeg!! Stoer! Ik moet zeggen dat ik de foto’s waarin je in de camera kijkt SUPER vindt. Jij kijkt op heel veel foto’s (naar mijn idee hoor) naar vogeltjes in de lucht, mooie wolkjes of een zonnetje en dat mag..het zijn jouw foto’s maar ik vind het super om nu ook een paar foto’s te zien waarin je ‘naar voren’ of naar de camera kijkt. Verder zijn de foto’s gewoon heel gaaf, ik vind de gele achtergronden ook errug mooi… GAAF!!!!

 8. Jolien

  Ooh, persoonlijk vind ik vooral de tweede shoot erg mooi, helemaal omdat die juist net wat meer die “vintage” look geeft. Of in ere houdt? Geen idee wat het is, maar erg mooi. 🙂

  Geen idee wat ze anders doen, maar ook bijzonder om te zien hoe verschillend fotografen kunnen zijn/werken. 🙂

 9. Allebei erg mooi, de style van Alphonse spreekt me meer aan. Mijn favorieten zijn die waar je je jas op de grond laat hangen en die ernaast rechtsboven.
  Ennuh, je bent een topmodel, alle foto’s die ik tot nu toe van je zag zijn erg sprekend en laten een sterke mooie vrouw zien.

  Als ik een goede fotograaf zou ontmoeten, met een goede klik, dan zou ik graag een revanche willen en een mooie pin-up shoot laten doen.
  Ik heb het weleens gedaan, zelfs ook nog naakt, maar met de verkeerde fotograaf en in de verkeerde periode van mijn leven, ik was eigenlijk te onzeker.
  De fotograaf gaf make-up aanwijzingen, hoe hij het “artistiek”graag wilde, zo draag ik nooit mijn make up dus ik was mijzelf niet. Ik wilde pinupstyle, het werd erg plat. Ik wilde mijn foto’s niet online zien, ze stonden op Flickr. Hij heeft mijn borsten (die ongelijk zijn) gephotoshopt waardoor ze gelijk waren, ik kreeg daar echt een naar gevoel bij, dat iemand zo “aan me gezeten” had… Ik werd er alleen maar meer onzeker van. Ik heb de fotograaf met flink overtuigen de foto’s van het web laten halen
  Ik zal ze niet laten zien aan mensen maar het gevoel van spijt en schaamte is wel weg inmiddels
  Anja onlangs geplaatst…Bent u op zoek?

 10. Wauw, fantastisch! Ik vind ze erg mooi.
  Geen idee of ik het ooit zou doen, vermoedelijk niet. Als iemand het mij zou aanbieden/vragen waarschijnlijk wel, maar ik ben sowieso niet fotogeniek (type altijd met de ogen dicht op de foto). Dus ik zou de moeite van het organiseren niet zo snel ondernemen. Maar zoals ik jouw foto’s zie zou ik dan ook wel willen. Misschien gebroken wit in plaats van zwart, dat soort details.
  Eline onlangs geplaatst…Latasteschool Horn wederom uitgeroepen tot Excellente School

 11. Zitten echt prachtige foto’s tussen! Ik heb wel eens een lingerieshoot gedaan maar ik voelde me totaal niet op me gemak. Ik ga dat dus ook niet vaker doen haha. -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Nieuwjaars Winactie gewonnen

 12. Super stoer dat je dit gedaan hebt, weet niet of ik het op m’n blog zou durven zetten! Maar ik vind de foto’s echt geweldig prachtig 😀

 13. Gaaf! Ik zou best durven, heb ooit eens in mijn string in VK Magazine gestaan. Maar dat was in het kader van een Spencer Tunick project waarbij iedereen uit de kleren ging, dus dat was vast niet zo spannend. 😉
  Anita onlangs geplaatst…Weblog 195

 14. Eva

  Wat stoer, prachtige foto’s!

  Ik zou het wel durven, ben hartstikke blij met m’n lichaam 🙂

 15. Renata

  Prachtige foto’s Lana! Vooral de tweede serie is heel mooi. En ik ben het eens met Irene, mooi dat je ook eens recht in de camera kijkt. Misschien is het iets minder ‘pin up’, maar het maakt je veel sterker. Top!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.